Πέρυσι, ανακοινώθηκε ότι το Gossip Girl θα επέστρεφε στις οθόνες μας οκτώ χρόνια μετά. Η πρεμιέρα είχε αρχικά προγραμματιστεί για φέτος στoυς δέκτες του HBO, HBO Max, με την Kristen Bell να επιστρέφει ως πανταχού παρούσα αφηγητής της σειράς για να ενωθεί με τα νέα μέλη του καστ, συμπεριλαμβανομένων των Tavi Gevinson και Thomas Doherty.

Αλλά τώρα, έχει ανακοινωθεί ότι η πρεμιέρα θα γίνει το καλοκαίρι του 2021 εν μέσω της παγκόσμιας διακοπής παραγωγής που καθυστέρησε τη μαγνητοσκόπηση των επεισοδίων. Μιλώντας στο Vulture, ο επικεφαλής περιεχομένου του HBO Max, Kevin Reilly, δήλωσε ότι η παραγωγή της σειράς δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Ο Reilly δεν προσέφερε πληροφορίες σχετικά με ένα νέο χρονοδιάγραμμα γυρισμάτων.

Η νέα σεζόν του Gossip Girl είναι έτοιμη να ακολουθήσει ένα ολοκαίνουργιο σύνολο πλούσιων εφήβων του Μανχάταν και να διερευνήσει πώς τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης άλλαξαν το τοπίο του κόσμου τους όλα αυτά τα χρόνια. Οι αρχικοί δημιουργοί της σειράς Joshua Safran, Josh Schwartz και Stephanie Savage επιστρέφουν στο τιμόνι – όπως και ο σχεδιαστής κοστουμιών OG Eric Daman – και υποσχέθηκαν ότι η νέα γενιά θα λάμψει σε ένα διαφορετικό καστ από το πρωτότυπο για να αντικατοπτρίσει με ακρίβεια τον κόσμο της Νέας Υόρκης εν έτει 2021.

«Αυτή τη φορά η προσέγγιση δεν θα είναι ευρωπαϊκή», δήλωσε ο Safran. “Υπάρχει πολύ queer περιεχόμενο. Η σειρά θα ασχολείται πολύ με τον τρόπο που φαίνεται ο κόσμος τώρα, από πού προέρχονται ο πλούτος, τα προνόμια και πώς το διαχειρίζονται αυτό οι ήρωες της σειράς.”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below