Αν οι προστατευτικές μάσκες μιας χρήσης χαλάνε την αισθητική σου και ακόμη δεν έχεις βρει κάποια υφασμάτινη να σου αρέσει, η Dakota Johnson έχει μία ιδέα που σίγουρα εξυπηρετεί τις ανήσυχες fashionistas.

Η 30χρονη ηθοποιός ως κάτοικος Λος Άντζελες έπρεπε με εντολή του δημάρχου να κυκλοφορεί ακόμη και στους εξωτερικούς χώρους με μάσκα, οπότε σκαρφίστηκε έναν ευφάνταστο τρόπο για να ενισχύσει το στυλ της και γιατί όχι, να δημιουργήσει το δικό της trend.

Έτσι, συνδύασε ένα αέρινο φλοράλ φόρεμα σε αποχρώσεις σομόν με ‘Bee’ sneakers, κοκκάλινα γυαλιά ταρταρούγα και μία κόκκινη μπαντάνα φορεμένη σε τριγωνικό σχήμα ώστε να μπορεί να προστατεύεται και να προστατεύει και τους γύρω της.


Στην προκειμένη περίπτωση, η κόρη των Melanie Griffith και Don Johnson τηρεί τον κανόνα που θέλει να αναβαθμίζουμε μια κατα τ᾽ άλλα απλή εμφάνιση μας με ένα «καλό» (ακριβό δηλαδή) κομμάτι, όπως στην προκειμένη περίπτωση τα παπούτσια των 650 δολαρίων.

Παράλληλα, με λίγη φαντασία δίνει ιδέες για τη fashion εκδοχή της μάσκας που πλέον θέλοντας και μη αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ μας εν μέσω πανδημίας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below