Η “Ταράτσα του Φοίβου” επέστρεψε σε νέο χώρο και με νέες συνθήκες, τις οποίες επιβάλλουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Μέσα σε όλα όσα έχουν αλλάξει όμως υπάρχουν κι αυτά που είναι οι σταθερές. Μία από αυτές είναι η ομάδα του Φοίβου Δεληβοριά που επανήλθε στο Άλσος με περισσότερη όρεξη. Αυτό το διαπίστωσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην πρεμιέρα.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, λοιπόν, ο Θανάσης Αλευράς, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, η Νεφέλη Φασούλη και ο Alex de Paris φρόντισαν να διασκεδάσουν τους θεατές με μουσική, κωμωδία και μαγεία.

Από το κοινό δεν θα μπορούσε να λείπει και το “καταφύγιο” του τραγουδοποιού που δεν είναι άλλη από την σύζυγό του, Βάσω Καβαλιεράτου. Η ηθοποιός έκανε αισθητή την παρουσία της ανεβάζοντας μια selfie τους στον λογαριασμό της στο facebook. “Κάναμε πρεμιέρα” έγραψε στη λεζάντα επιβεβαιώνοντας πως είναι πάντα στο πλευρό του.

“Με το κορίτσι που ερωτεύτηκα έχουμε πίστη και κέφι ότι θα φτιάξουμε την οικογένειά μας με τους δικούς μας όρους” είχε πει ο τραγουδοποιός σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα το 2016. Η Βάσω Καβαλιεράτου είναι η γυναίκα που του χάρισε την κόρη του, την 7χρονη Ιόλη.

Στην έναρξη της Ταράτσας του Φοίβου, τον Ιούνιο του 2019.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below