Όσο οι άλλοι επιμένουν να μιλάνε για την έντονη τριχοφυία στο σώμα και τις μασχάλες της, εκείνη γίνεται το κεντρικό πρόσωπο πασίγνωστου οίκου με… ενισχυμένα καθήκοντα.

Η κόρη της Madonna, Lourdes Leon ενδεχομένως να είναι το πιο «ήσυχο» It Girl από όσα ξεφυτρώνουν κατά καιρούς, αλλά αφήνει τη δουλειά της να μιλήσει για την ίδια. Στην προκειμένη πρωταγωνιστεί στην τελευταία καμπάνια για τη συνεργασία Adidas και Stella McCartney Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 (Workout Wardrobe and Winter Capsule collection) που στοχεύει στη βιωσιμότητα και συγκεκριμένα στο να έχει όσο το δυνατόν λιγότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον.

«Η γενιά μου είναι ευαίσθητη ως προς τις ανάγκες του καθενός και του πλανήτη και η κατάσταση του πλανήτη μας επηρεάζει. Ξέρω τη Stella σε ολόκληρη ζωή μου και εμπιστεύομαι το βιώσιμο όραμά της για αυτήν την πολυχρηστική, νέας απόδοσης κολεξιόν σε συνεργασία με την Adidas», δήλωσε σχετικά το μοντέλο.

Θυμίζουμε ότι η Lourdes έκανε πέρυσι την πρώτη της καμπάνια για λογαριασμό του Jean Paul Gaultier, ενώ έχει εκπροσωπήσει και τον οίκο Miu Miu. Για εκείνη όμως, έχει ιδιαίτερη σημασία η σύμπραξη με τη Stella McCartney διότι συμμετείχε ως χορογράφος, αλλά και ως βοηθός στη σκηνοθεσία του βίντεο που βλέπεις παρακάτω – το οποίο υπογράφει η Anna Pollack.

Κάπως έπρεπε η 23χρονη κόρη της Madonna να αξιοποιήσει τις σπουδές της στη σχολή χορού του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, όπως και το δημιουργικό… DNA της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below