Η Kendall Jenner είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας Adidas Original.  Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στο instagram έχουν ξεκινήσει μια μεγάλη συζήτηση σχετικά το ποιο θα έπρεπε να είναι το κεντρικό πρόσωπο της εταιρείας.

Πολλοί υποστήριξαν πως μια sportswear εταιρεία σαν την Adidas θα έπρεπε να έχει ως κεντρικό της πρόσωπο κάποιο πραγματικό αθλητή. Ένας χρήστης σχολίασε “Με τόσους υπέροχους, πραγματικούς αθλητές για να διαλέξουν, με ιστορίες που μπορούν να σε εμπνεύσουν με μάχες και θριάμβους. Εσείς διαλέγετε την Kendall ως εκπρόσωπο του brand. Τι αστείο.” Ενώ ένας άλλος πρόσθεσε “Αυτό θα μπορούσε να γίνει υπέροχο και πολύ πιο δημοφιλές αν χρησιμοποιούσατε πραγματικούς αθλητές.”

Κάποιοι από τους χρήστες υπογράμμισαν και το γεγονός ότι δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που η Kendall εξαγρίωσε το κοινό με την διαφήμιση που έκανε για την Pepsi και πως με την συγκεκριμένη διαφήμιση απλά αναζωπυρώνει τις τότε αντιδράσεις.

Δεν ήταν βέβαια και λίγοι οι θαυμαστές της Jenner, οι οποίοι έσπευσαν να πάρουν το μέρος της και να την στηρίξουν με το επιχείρημα πως “Η Kendall είναι το τέλειο Adidas Original girl”

https://www.instagram.com/p/BXqT0nAHP10/?taken-by=adidasoriginals

https://www.instagram.com/p/BXnXyagnYfM/?taken-by=adidasoriginals

https://www.instagram.com/p/BXqVx3qjUwd/?taken-by=kendalljenner

https://www.instagram.com/p/BXniHHoDSAG/?taken-by=kendalljenner

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below