Η Jennifer Lawrence μπορεί να είναι μια παντρεμένη γυναίκα, ωστόσο αυτό δεν την έχει κάνει με τίποτα να ξεχάσει το πόσο πολύτιμος και απαραίτητος είναι ο χρόνος που κανείς οφείλει να περνά μόνος του, αλλά κυρίως με την παρέα του, ακόμα κι αν έχει δεσμευτεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κάνει πράξη μια πολύ αγαπημένη συνήθεια των γυναικών: τα sleepovers! Μιλώντας στο Absolutely Not podcast, στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, η σταρ επέτρεψε στους θαυμαστές της να ρίξουν μια ματιά στον έγγαμο βίο της, αποκαλύπτοντας ότι περνάει πολύ χρόνο με τις κολλητές της, με τις οποίες τακτικά κοιμάται μαζί, με αποτέλεσμα ο σύζυγός της, Cooke Maroney, να μεταφέρεται στον ξενώνα του σπιτιού τους για χάρη της.

«Ποτέ δεν ξέρω πως θα καταλήξει μια συνάντηση με τις φίλες μου» δήλωσε η Jennifer Lawrence, η οποία είπε πως το τελευταίο sleepover έγινε μια μέρα πριν από τη συμμετοχή της στο podcast. «Ηρθε απλά η φίλη μου και δεν ήταν προγραμματισμένο, αλλά κατέληξε να περάσει τη βραδιά μαζί μου και κοιμηθήκαμε στο κρεβάτι μου. Ο σύζυγός μου κοιμήθηκε στο δωμάτιο των καλεσμένων» συνέχισε η σταρ.

«Η καλύτερη μου φίλη σε όλο τον κόσμο, με την οποία συνηθίζαμε να κάνουμε sleepovers συνέχεια, παντρεύτηκε όταν ήμασταν αρκετά νέες. Ήμουν νομίζω 24 χρονών και τότε σκεφτόμουν «Λοιπόν, καταλαβαίνω. Θα αλλάξει αυτό. Θα παντρευτείς». Εκείνη όμως έλεγε «Όχι δεν θα αλλάξει». Και τελικά κοιμόμαστε η μια στο σπίτι της άλλης μέχρι σήμερα, που μετρά επτά χρόνια παντρεμένη» εξήγησε η Jennifer Lawrence.

Όσο για τον σύζυγό της, Cooke Maroney όπως είπε η ηθοποιός, δεν τον πειράζει καθόλου που συμβαίνουν αυτά τα sleepovers, γιατί ξέρει ότι για εκείνη έχει μεγάλη σημασία το να περνάει χρόνο με τις φίλες της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below