Μπορεί η καριέρα της να μην μετράει πολλά χρόνια, το πρόσωπό της όμως σίγουρα το ξέρεις. Η Anya Taylor-Joy κατάφερε με την ερμηνεία της στο Queen’s Gambit του Netflix να γίνει πασίγνωστη, να κάνει πολλούς ανθρώπους να ενδιαφερθούν για το σκάκι και πολλές γυναίκες να σκέφτονται σοβαρά να βάψουν τα μαλλιά τους ginger.

Δεν ξέρουμε αν ανήκεις στην τελευταία κατηγορία, αλλά αν σου αρέσει η συγκεκριμένη ηθοποιός και αγαπάς να δοκιμάζεις νέα αρώματα, τότε σου έχουμε έτοιμη την επόμενη αγορά για να επεκτείνεις τη συλλογή σου.

Η Anya επιλέγει το εμβληματικό άρωμα Flowerbomb των Viktor&Rolf, γεγονός που δεν μας εκπλήσσει αφού έχει τα εξής χαρακτηριστικά: είναι αισθησιακό και, ταυτόχρονα, δυναμικό, θηλυκό και τολμηρό. Αποφασιστική, ευθύς και σίγουρη για τον εαυτό της, η γυναίκα πίσω από την ηθοποιό αντικατοπτρίζει τους δυναμικούς γυναικείους χαρακτήρες που ενσαρκώνει στις ταινίες, κάνοντας έτσι το άρωμα αυτό ιδανικό για εκείνη.

Αν είσαι κι εσύ έτσι, το Flowerbomb είναι ακριβώς αυτό που έψαχνες!

Το 2005, όταν λανσαρίστηκε το Flowerbomb Eau de Parfum στην αγορά, προκάλεσε επανάσταση με τη βαθιά οσφρητική και οπτική του σφραγίδα. Το Flowerbomb είναι το εμβληματικό, μεταμορφωτικό άρωμα που έχει τη δύναμη να μετατρέπει το αρνητικό σε θετικό χάρη στην πληθωρική δόση λουλουδιών. Οι συνειρμικές νότες του λουλουδάτου μπουκέτου ξυπνούν τις αισθήσεις και σας μεταφέρουν στο μαγικό, παραμυθένιο κόσμο των Viktor&Rolf.

Με το Flowerbomb, οι Viktor&Rolf δημιούργησαν μια πρωτοποριακή οσφρητική εμπειρία: ένα εκκεντρικό λουλουδάτο άρωμα που αποπνέει μια αύρα πολυτέλειας με πλούσιες και συνάμα επιμελώς συνδυασμένες νότες που αφήνουν ένα αλησμόνητο ίχνος. «Το Flowerbomb θα σας εκπλήξει», είπαν οι Viktor Horsting και Rolf Snoeren όταν λάνσαραν το άρωμα. «Όταν παρουσιάζουμε τις συλλογές μας, δεν παρουσιάζουμε απλώς τα ρούχα, παρουσιάζουμε ένα όραμα και αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύει το Flowerbomb».

Για τα φετινά Χριστούγεννα, το εμβληματικό μπουκάλι του Flowerbomb σε σχήμα διαμαντένιας χειροβομβίδας στολίζεται με τη λάμψη αμέτρητων αστεριών. Ένα μεγαλύτερο αστέρι, φτιαγμένο από λεπτεπίλεπτα υλικά, βρίσκεται στην κορυφή του μπουκαλιού, αποτελώντας ωδή στο πνεύμα της Υψηλής Ραπτικής των Viktor&Rolf.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below