Στόχος κάθε γυναίκας όταν βάφεται και χρησιμοποιεί foundation είναι να δείχνει η επιδερμίδα της αψεγάδιαστη, έχοντας καλύψει κάθε ατέλεια, αλλά ταυτόχρονα να δείχνει λαμπερή και ενυδατωμένη, χωρίς το εφέ “μάσκας”. Όχι, δεν είναι ακατόρθωτο να γίνει και μόλις δοκιμάσεις το νέο Touche Éclat Le Teint του οίκου YSL Beauté θα καταλάβεις γιατί.

Το εμβληματικό προϊόν ανανεώθηκε και έγινε ακόμα πιο ισχυρό, φωτεινό κι αψεγάδιαστο. Πολύτιμος σύμμαχος της επιδερμίδας, η σύνθεση με την ανάλαφρη υφή και το αέρινο τελείωμα ενισχύεται κι εμπλουτίζεται με βότανα από τους κήπους του οίκου ομορφιάς στην κοινότητα Ourika. Το νέο Touche Éclat Le Teint προσφέρει 3 σημαντικά οφέλη: φυσική λάμψη υγείας, 24ωρη κάλυψη που αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει ελεύθερα και 24ωρη ενυδάτωση για αψεγάδιαστη όψη χωρίς συμβιβασμούς.

Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα που αποτελείται από εκχύλισμα καλέντουλας για εξομάλυνση του τόνου της επιδερμίδας, εκχύλισμα μολόχας για φωτεινή επιδερμίδα και ένα παράγωγο βιταμίνης Ε για προστασία της επιδερμίδας από εξωγενείς επιθετικούς παράγοντες

«Η βελτιωμένη σύνθεση του Touche Éclat Le Teint προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα, ενώ της χαρίζει αψεγάδιαστη λάμψη», εξηγεί η Caroline Nègre, International Scientific Director του οίκου ομορφιάς, ενώ συνεχίζει λέγοντας πως «Εμπλουτισμένη με φυσική μολόχα και εκχύλισμα άνθους καλέντουλας από τους κήπους της YSL Beauté στην κοινότητα Ourika στο Μαρόκο, η νέα σύνθεση προσφέρει ομοιόμορφη όψη χωρίς αποτέλεσμα μάσκας και αίσθηση απόλυτης άνεσης. Η επιδερμίδα αναπνέει ελεύθερα».

Το foundation συνεχίζει να διατίθεται στις ίδιες 20 αποχρώσεις από 4 διαφορετικές χρωματικές οικογένειες, για να καλύπτουν διαφορετικούς τόνους επιδερμίδας: πολύ ανοιχτόχρωμους, ανοιχτόχρωμους, μεσαίους, σκουρόχρωμους. Οι αποχρώσεις έχουν σχεδιαστεί, για να αναδεικνύουν διαφορετικούς τόνους επιδερμίδας με την εμβληματική λάμψη του οίκου ομορφιάς. Επιπλέον, κάθε απόχρωση έχει ενισχυθεί με δείκτη προστασίας SPF22/PA++.

Τέλος, η νέα σύνθεση κυκλοφορεί με αναβαθμισμένη, μοντέρνα σχεδίαση. Ένα γραφιστικό μπουκάλι με τετραγωνισμένα άκρα στο στυλ του All Hours Foundation. Αυτό το νέο τετράγωνο μπουκάλι ενσαρκώνει το απαραίτητο προϊόν που χρειάζονται οι γυναίκες, για να κάνουν δική τους τη λάμψη.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below