Θεωρείται μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στη χώρα μας, ενώ έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο του μόντελινγκ. Πέρα από επιτυχημένο μοντέλο και επιχειρηματίας, η Τζένη Μπαλατσινού είναι μητέρα 4 παιδιών με το μικρότερο να είναι μόλις λίγων μήνων.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από τις εξορμήσεις της με ή χωρίς την οικογένειά της. Η τελευταία της ανάρτηση είναι μια throwback φωτογραφία από τη δεκαετία του 1990, την οποία της έστειλε ο φίλος της Άρης Καβατζίκης.

Όπως γράφει στο caption «#lastcenturypic όταν οι φίλοι σου σε ανακαλύπτουν στα αρχεία τους»

@jennybalatsinou

Πρόκειται για μια κοντινή λήψη στο πρόσωπο της Τζένης Μπαλατσινού, η οποία αποκαλύπτει – όπως σχολιάζουν και οι ακόλουθοί της – την ομοιότητά της με τις κόρες της, Αμαλία και Αλεξάνδρα.

Οι δύο κόρες της Τζένης Μπαλατσινού, από τον πρώτο της γάμο με τον Πέτρο Κωστόπουλο, σπουδάζουν στο εξωτερικό και πολύ συχνά εκφράζουν την αγάπη τους μέσα από το Instagram. Σε μία πρόσφατη ανάρτηση τις είδαμε να ανταλλάσουν ένα γλυκό φιλί, το οποίο μοιράστηκε και η μητέρα τους στον λογαριασμό της.

@jennybalatsinou

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below