Για τη νέα της συλλογή η Donatella Versace, καλλιτεχνική διευθύντρια του ομώνυμου οίκου, άντλησε έμπνευση από τη νέα γενιά ή αλλιώς τη γενιά του TikTok και δημιούργησε ένα show γεμάτο νέα δεδομένα, χρώμα και παιχνιδιάρικη διάθεση.

Το show οριακά τίναξε το ίντερνετ στον αέρα, ρίχνοντας το επίσημο site του ιταλικού οίκου. Το κοινό έξω από το μέρος που έλαβε χώρα η παρουσίαση της συλλογής στο Μιλάνο ήταν αντίστοιχα ενθουσιώδες, με σωρεία νεαρών ατόμων να συναθροίζονται προκειμένου να παρατηρήσουν όσα συνέβαιναν από κοντά.

Η ιδέα της Donatella να συνδυάσει το παλιό με το νέο έδωσε έναν ξεχωριστό αέρα ανανέωσης στο πνεύμα του οίκου. Ως εκπρόσωποι της νέας γενιάς τέθηκαν  γνωστά μοντέλα όπως η Gigi Hadid και η Emily Ratajkowski και σαφώς η γνωστή pop τραγουδίστρια, Dua Lipa, που αποτέλεσε το πρόσωπο της καμπάνιας του brand για την περίοδο φθινόπωρο/χειμώνας 2021. Η Naomi Capmbell, εκπροσωπώντας την παλιά cult γενιά, μας μετέφερε στα 90s και έφερε μαζί της κάτι από την αίγλη της εποχής που σημάδεψε την ιστορία τη μόδας.

imaxtree.com
imaxtree.com
imaxtree.com

Στην πασαρέλα είδαμε να επιστρέφουν μεγάλα hits του οίκου με μία νέα προσέγγιση προσαρμοσμένη στα σύγχρονα δεδομένα. Το μεταξωτό φουλάρι, που είναι συνυφασμένο με την ιστορία του Versace, απέκτησε νέα ζωή. Το είδαμε να μετατρέπεται από τοπ μέχρι κοστούμι, φόρεμα και pyjama set αποτυπώνοντας στην επιφάνειά του είτε το κλασικό Medusa μοτίβο είτε το νέο La Greca, που μας συστήθηκε την προηγούμενη σεζόν.

imaxtree.com
imaxtree.com

imaxtree.com

Τα platfrom heels συνεχίζουν να αποτελούν μεγάλη τάση, ιδωμένα ως πέδιλα που θα αποτελέσουν τη νούμερο ένα επιλογή για τα βραδινά καλοκαιρινά μας σύνολα. Συνδυασμένα με iconic φορέματα σε metallics και vinyl θα ντύσουν τα looks που θα μας συνοδέψουν στο dance floor.

imaxtree.com
imaxtree.com
imaxtree.com
imaxtree.com

Τα δύο looks της Dua Lipa η οποία άνοιξε και έκλεισε το show συμπεριέλαβαν τις πιο hot προτάσεις της συλλογής. Για το πρώτο σύνολο η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα cut-out σακάκι και μία midi φούστα, διακοσμημένα με χρωματιστές παραμάνες – που αποτελούν την τάση που θα δούμε παντού αυτό το καλοκαίρι-. Στο πνεύμα των έντονων χρωμάτων που αποτέλεσαν σήμα κατατεθέν της συλλογής, από το neon κίτρινο μέχρι το φωτεινό πορτοκαλί, το τελευταίο look του show μας μετέφερε απευθείας στο καλοκαιρινό party mood με ένα two-piece set σε μία φούξια μεταλλική απόχρωση.

imaxtree.com
imaxtree.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below