Το ετήσιο event του γαλλικού οίκου, Louis Vuitton, που ξεκίνησε πριν αρκετά χρόνια ως μία μικρή συνάθροιση φίλων, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο λαμπερά πάρτυ του Los Angeles. Ο Nicolas Ghesquière, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, φρόντισε να διοργανώσει και φέτος μία φαντασμαγορική εκδήλωση στο εξωτικό Malibu, πλάι στον Ειρηνικό Ωκεανό. Μετά από 22 μήνες καραντίνας οι παρευρισκόμενοι, αγαπημένοι φίλοι και γνωστοί του brand, αξιοποίησαν αυτή την μοναδική ευκαρία για διασκέδαση, ροκάροντας μία σειρά από εντυπωσιακά LV σύνολα.

Το χρώμα, οι ογκώδεις σιλουέτες και οι μεταλλικές υφές βρέθηκαν στο επίκεντρο και έλαμψαν μπροστά από τον φωτογραφικό φακό. Η 30χρονη Emma Roberts, ανιψιά της πολυβραβευμένης ηθοποιού Julia Roberts, συνδύασε ένα ριγέ cardigan τοπ σε παστέλ ροζ και μπλε αποχρώσεις, που απέπνεε έναν ρετρό αέρα από τα 90s, με μία midi μοβ φούστα και ένα ζευγάρι Patti wedge ankle μποτάκια. Μία εξίσου bold επιλογή έκανε η στυλίστρια Jamie Mizrahi, μία από τις αγαπημένες της Adele, κλέβοντας τις εντυπώσεις με ένα εντυπωσιακό κίτρινο ζιβάγκο φόρεμα με πλισέ bubble κάτω μέρος και Patti half booties -με καφέ και μπλε λεπτομέρειες.

Emma Roberts
Jamie Mizrahi

Το αγαπημένο it-girl του Instagram, η Emma Chamberlain, επέλεξε ένα cozy σύνολο σε κρεμ αποχρώσεις, συνδυάζοντας ένα λευκό slip φόρεμα με ένα oversized oatmeal πλεκτό και μία ροζ LV τσάντα για ένα pop-of-color. Η εμφάνιση της Miranda Kerr συνδύασε sexiness και κομψότητα. Το supermodel παρουσίασε ένα σοφιστικέ look, μαύρο φόρεμα με χρυσά στοιχεία και χακί μακρύ πανωφόρι -βασικός εκφραστής του military style.

Emma Chamberlain
Miranda Kerr

Η παγκόσμια πρέσβειρα του οίκου, HoYeon Jung, της οποίας η καριέρα εκτοξεύθηκε ύστερα από τη συμμετοχή της στην cult σειρά του Netflix, “Squid Game”,  παρευρέθηκε στο πάρτυ και φώτισε τον χώρο με τη νεανική της λάμψη. Το λευκό halter φόρεμα, συνώνυμο της κομψότητας και της απλότητας, δημιούργησε μία ενδιαφέρουσα αντίθεση με τις western Flags high μπότες.

Ho Yeon Jung

Ακολουθούν κάποιες ακόμη εμφανίσεις που ξεχώρισαμε:

Chloe Grace Moretz
Ava DuVernay
Phoebe Dynevor
Stacy Martin
Jaden Smith

 

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below