Η πολυτέλεια που κρύβεται στις γούνινες υφές αποτελεί συστατικό κομμάτι της εξελιγμένης χειμερινής γκαρνταρόμπας. Κομψά παλτό και αξεσουάρ τυλίγονται στην θαλπωρή του χνουδωτού υφάσματος και αγκαλιάζουν το σώμα. Οι χειμερινές πασαρέλες της σεζόν γέμισαν με πλήθος ευφάνταστων σχεδίων και υφών από βιώσιμα υλικά. Ξεχώρισαν οι γούνινες top-handle τσάντες της Prada, οι χνουδωτοί γιακάδες του brand Khaite αλλά και οι oversized σιλουέτες από Balenciaga και Miu Miu -σε μία ποικιλία κλασικών χειμερινών αποχρώσεων. Στο προσκήνιο βρίσκεται και η πολύχρωμη εκδοχή τους, που μπορεί να αναβαθμίσει απευθείας κάθε casual καθημερινό σύνολο. Πράσινες, λιλά, και κρεμ αποχρώσεις είναι αυτές που επικρατούν και συνδυάζονται με εντυπωσιακά αξεσουάρ, σε ροζ-χρυσούς τόνους, αλλά και platform πέδιλα και μπότες, σε ρετρό σχέδια.

Οι αναφορές κρύβονται σε πλήθος iconic εμφανίσεων που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο πέρασμα του χρόνου. Από την χαρακτηριστική εμφάνιση της Gwyneth Paltrow -με καφέ γούνα και bob κούρεμα- στην δραματική κωμωδία του Wes Anderson, “The Royal Tenenbaums”, μέχρι την luxury γούνα σε γκρι του πάγου, που φόρεσε η Sarah Jessica Parker στο “Sex and The City” ανήμερα Πρωτοχρονιάς πάνω από ένα slip-dress/νυχτικό, πηγαίνοντας να επισκεφτεί την φίλη της Miranda (Cynthia Nixon). Μία ματιά στις φετινές εμφανίσεις των street-stylers, που γέμισαν τους δρόμους των εβδομάδων μόδας, θα αποτελέσει μία εξίσου χορταστική πηγή έμπνευσης.

Παρακάτω ακολουθούν τα σχέδια που ξεχωρίσαμε:

Γούνα με κεντημένο γιακά, Shrimps
Παλτό, Max Mara
Λιλά γούνα, Bottega Veneta
Τσάντα με πέρλες, Rosantica
Μίνι τσάντα Chanel, Linea Piu
Καπέλο, Miu Miu
Bylgari Diva’s Dream από ροζ χρυσό με απαλίνα και διαμάντια, Kessaris
Rolex Date Just 31 από everose χρυσό 18Κ διαμέτρου 31mm. Καντράν από λευκό mother of pearl με διαμάντια και στεφανή με διαμάντια. Αυτόματο με αυτονομία 55 ωρών, Rolex Hellas
Glitter μποτάκι, Stella McCartney
Φλοράν πλατφόρμες Saint Laurent, Kalogirou

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below