Για εμάς, μια όμορφη και καλά κατασκευασμένη τσάντα είναι καλύτερη επένδυση από οποιοδήποτε είδος ένδυσης. Είναι αυτονόητο ότι λατρεύουμε τα ρούχα, αλλά μια τσάντα, η οποία μας συνοδεύει τις περισσότερες μέρες και αποθηκεύουμε τα πιο απαραίτητα μας αντικείμενα, είναι μια άμεση ένδειξη του στυλ μας. Είναι μέρος της καθημερινής μας εμφάνισης και ένα από τα πρώτα πράγματα που παρουσιάζουμε σε σχέση με την αισθητική μας. Μικρή και κομψή, υπερμεγέθης και εντυπωσιακή ή πρακτική και minimal, μια τσάντα μπορεί να γίνει επέκταση του εαυτού μας.
Αν τη βλέπετε σαν ένα απλό παιχνιδιάρικο αξεσουάρ για να αλλάζετε συνεχώς και να προσθέτετε ενδιαφέρον στο look σας, τότε ένας λόγος παραπάνω για να είναι διασκεδαστική και λειτουργική. Και αν θεωρείτε ότι μια τσάντα είναι καθαρά πρακτικό κομμάτι, ίσως είναι καιρός να το ξανασκεφτείτε: Οι 4 παρακάτω τάσεις που είναι από τις πιο δυνατές της σεζόν δεν είναι καθόλου μα καθόλου βαρετές.
Η Ring Bag
Είτε είναι η  Pierce του J.W.Anderson είτε η Nile της Chloé, οι ring bags απολαμβάνουν τη μεγάλη στιγμή τους. Εντυπωσιακή στην όψη, με την κυκλική λεπτομέρεια στο σχεδιασμό της να την καθιστά την It- τσάντα για τη σεζόν, η συγκεκριμένη σιλουέτα έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή της λίστας μας. Φορέστε τη δική σας ως crossbody για να συνδυάσετε δύο τάσεις σε μία εμφάνιση.
Η Vintage-Style
Η ρετρό τσάντα με τη μεταλλική αλυσίδα κυριάρχησε στο runway φέτος, αλλά αυτή η Jacquemus τσάντα ξεχώρισε χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό της και την παστέλ ροζ της απόχρωση. Δημιουργώντας ένα «φωτοστέφανο» από τη στρογγυλή λαβή μέχρι τη μεταλλική αλυσίδα, αυτή η παιχνιδιάρικη τσάντα είναι ιδανική για όσες θέλουν πραγματικά να κάνουν ένα statement.
Το statement λουράκι
Αν δεν έχετε το χρόνο ή τα χρήματα για να αποκτήσετε μια νέα τσάντα, ένα statement λουράκι είναι ένας ιδανικός τρόπος για να ενημερώσετε το look σας. Από τον φαρδύ crossbody του Dior μέχρι το ρυθμιζόμενο και αποσπώμενο πορτοκαλί-μαύρο πλεκτό ιμάντα της Off-White, το συγκεκριμένο στυλ θα το βλέπουμε όλο και πιο συχνά αυτή τη σεζόν.
Με διακοσμητικές προσθήκες
Είτε με studs, faux γούνα, πέρλες, παγιέτες, ή πολύτιμους λίθους, οι ωραιότερες βραδινές τσάντες αυτής της σεζόν είναι διακοσμημένες. Για το φθινόπωρο/χειμώνα του 2017, η Λονδρέζικη εταιρία Shrimps  επανέφερε την bestseller τσάντα της -Antonia αναπροσαρμοσμένη και κεντημένη με πολλές πέρλες. Φορεμένη επανειλημμένα στην βασίλισσα του Insta-style Camille Charrière, το κομμάτι αυτό είναι το τέλειο φινίρισμα για κάθε party outfit.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below