Στο σκηνικό ενός μικρού θεάτρου που έχει την αίσθηση μιας προσωπικής κοσμηματοθήκης, ο Giorgio Armani επιστρέφει για άλλη μια φορά στα στοιχεία που προσδιορίζουν το στυλ του. Πρώτον, η απαλότητα, που εκφράζεται σε ρευστές και επιμήκεις σιλουέτες που χορεύουν σε κάθε βήμα. Ακολουθεί, έπειτα, η ακρίβεια των πολυτελών κατασκευών και η αίσθηση μιας κομψότητας που δημιουργείται με την αποκήρυξη του περιττού και όχι της υπερβολής.

Όπως αποκάλυψε η international make-up artist του Giorgio Armani, Linda Cantello το look των μοντέλων είναι “εμπνευσμένο από τον μινιμαλισμό του μακιγιάζ της Γκρέτα Γκάρμπο. Μια απλή, μοντέρνα εμφάνιση που συμπληρώνει η ερμηνεία του Art Deco από τον κύριο Armani“.

Get the look

ΠΡΟΣΩΠΟ: Προετοιμάστε και κάντε μασάζ στην επιδερμίδα με την ενυδατική κρέμα ARMANI PRIMA GLOWON, διασφαλίζοντας την καλή απορρόφησή της. Καλύψτε τυχόν ατέλειες χρησιμοποιώντας το CONCEALER POWER FABRIC και εφαρμόστε το NEO NUDE FOUNDATION στην κατάλληλη απόχρωση για να ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το NEO NUDE FOUNDATION στην απόχρωση #0 ως highlighter στους κροτάφους και τα ζυγωματικά. Τονίστε το περίγραμμα με το NEO NUDE ACONTOUR στην απόχρωση #20 ή #21. Τέλος, χρησιμοποιήστε το NEO NUDE MELTING COLOR BALM στην απόχρωση #45 ως ρουζ.

ΜΑΤΙΑ: Εφαρμόστε το SMOOTH SILK EYE PENCIL στην απόχρωση #8. Τα φρύδια πρέπει να είναι πιο ίσια. Χρησιμοποιήστε το EYE & BROW MAESTRO στην κατάλληλη απόχρωση για να γεμίσετε τη γραμμή των φρυδιών. Εφαρμόστε μια λεπτή μαύρη στρώση με το SMOOTH SILK EYE PENCIL στην απόχρωση #4, κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων. Τέλος, εφαρμόστε 2 έως 3 στρώσεις μάσκαρα EYES TO KILL CLASSICO μόνο στις επάνω βλεφαρίδες.

ΧΕΙΛΗ: Εφαρμόστε το LIP POWER στην απόχρωση #106 ‘Forte’.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below