Μέσα στο πέρασμα του χρόνου παραμένουν αυτά τα κομμάτια που καταφέρνουν ν’ αναδεικνύονται ξανά και ξανά στους απόλυτους νικητές στο παιχνίδι του styling. Ο λόγος για τα basics, μεταξύ αυτών και το λευκό tank top, που βίωσαν μία ολική αναγέννηση στις φθινοπωρινές πασαρέλες των οίκων Prada και Bottega Veneta. Πρακτικά, άνετα και πάνω απ’ όλα διαχρονικά αποτελούν τις πασπαρτού επιλογές που μπορούν να γίνουν ο τέλειος καμβάς για τους πιο ιδιαίτερους ή μίνιμαλ στιλιστικούς συνδυασμούς, αναλόγως τη διάθεσή μας.

Το λευκό T-shirt ανήκει στην κατηγορία των holy-grail κομματιών που επιστρέφουν κάθε σεζόν για να μας «λύσουν» τα χέρια. Η μαγεία του κρύβεται στο γεγονός πως μπορεί να συνδυαστεί με αμέτρητους τρόπους, όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ παράλληλα πετυχαίνει να είναι πάντα επίκαιρο και κατάλληλο για κάθε περίσταση.

Ιδανικά το φανταζόμαστε φορεμένο με μίντι slip φούστες, εσπαντρίγιες κι ένα biker τζάκετ, ενώ δεν μπορούμε ν’ αντισταθούμε και στο combo: εκρού κοστούμι και αθλητικά. Εννοείται πως δεν παύει ποτέ να αποτελεί τον πρωταγωνιστή των πιο casual εμφανίσεών μας, όταν συνδυάζεται με το αγαπημένο μας τζιν, ένα tweed σακάκι κι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου (απαραίτητο αξεσουάρ όσο ανοίγει ο καιρός).

Παρακάτω, οι εμφανίσεις που θέλουμε ν’ αντιγράψουμε άμεσα:

Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below