Κάθε fashion editor που σέβεται τον εαυτό της περνά ένα εύλογο διάστημα στην έναρξη κάθε σεζόν αναζητώντας τις πιο πρακτικές και στιλάτες ενδυματολογικές επιλογές. Φτιάχνει λίστες, αγοράζει, δοκιμάζει και καταλήγει στα κομμάτιακλειδιά που εγγυημένα θα διευκολύνουν κάθε lifestyle. Στην κορυφή των επιλογών που ξεχωρίζουν τη φετινή χειμερινή σεζόν για την πρακτικότητα και το στυλ τους βρίσκονται οι crossbody τσάντες.

Είναι απίστευτα ευέλικτες ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ταυτόχρονα αποτελούν ένα από τα πιο statement αξεσουάρ που μπορούν να μεταμορφώσουν το vibe οποιασδήποτε εμφάνισης. Οι σχεδιαστές έχουν πιάσει το μήνυμα και γνωρίζοντας πόσο πολύ διευκολύνουν την καθημερινότητα μας, φροντίζουν να γεμίζουν τις συλλογές τους με νέες προτάσεις και σχέδια που κεντρίζουν μεμιάς την προσοχή μας.

Οι τσάντες που φοριούνται χιαστί συγκαταλέγονται στα “It” αξεσουάρ που επιλέγουν με μανία οι street stylers και οι fashionistas. Ποιες είναι οι αγαπημένες μας; Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Le Cagole από Balenciaga. Σε σχήμα μισοφέγγαρου, με την ελαφρώς grunge εμφάνισή της αποτελεί την τσάντα που θες να φορέσεις με τα πάντα. Ακολουθούν οι Le Grand Bambino από Jacquemus και Loop mini intrecciato από Bottega Veneta ως οι πιο chic της παρέας. Ενώ για το τέλος κρατήσαμε τη τσάντα που θα χαρίσει μια ρετρό πινελιά σε κάθε εμφάνιση και δεν είναι άλλη από την Gucci Attache.

Courtesy
1
Balenciaga
Courtesy
2
Callista
Courtesy
3
Jacquemus
Courtesy
4
Bottega Veneta
Courtesy
5
Mango
Courtesy
6
Gucci

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below