Μπορεί οι φήμες για σχέση της Zendaya και του Tom Holland να είχαν ξεκίνησει ήδη από το 2017, οι δυο τους, όμως, τις επιβεβαίωσαν μόλις τον περασμένο Νοέμβριο. Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Spiderman φαίνεται πλέον να νιώθει σίγουρο για τη σχέση του, γι’ αυτό και δεν προσπαθεί άλλο να την κρύψει.

Αφού τους είδαμε να παρακολουθούν αγώνα χόκεϊ μαζί και να περπατούν χέρι χέρι σε βραδινή έξοδο, η ανάρτηση της 25χρονης ηθοποιού για τα γενέθλια του συντρόφου της, ήρθε για να μας δώσει ένα παραπάνω στοιχείο για τη σχέση τους. Όπως φαίνεται οι δύο ηθοποιοί είναι πολύ ερωτευμένοι.

«Τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια σε εκείνον που με κάνει την πιο ευτυχισμένη», έγραψε δίπλα στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και τους δείχνει αγκαλιασμένους.

Φυσικά, αυτά τα λόγια ήταν αρκετά για να κάνουν τους θαυμαστές του ζευγαριού να «λιώσουν», με την ανάρτηση να κερδίζει εκατοντάδες σχόλια και likes.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Προς το παρόν ο Tom Holland έχει δηλώσει πως θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική και να αφιερωθεί στην προσωπική του ζωή. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι σχεδιάζει να μείνει μαζί στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα, ο Tom Holland φέρεται να έχει αγοράσει μία έπαυλη πολύ κοντά στο πατρικό του σπίτι στο Νοτιοδυτικό Λονδίνο, στην οποία θέλει να μετακομίσει αφού την ανακαινίσει.

Η Zendaya στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του περιοδικού Time

Πριν λίγο καιρό το περιοδικό Time μόλις ανακοίνωσε τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους για τη χρονιά που πέρασε και η Zendaya ήταν στη λίστα. Μία νέα γυναίκα που απέδειξε την αξία της μέσα από εντελώς διαφορετικές ταινίες και σειρές που την έβαλαν δικαίως στη λίστα με τους ανθρώπους που μας επηρέασαν το 2022.

Η σειρά Euphoria έγινε το σημείο αναφοράς της ποπ κουλτούρας, ενώ ταυτόχρονα το Spider-Man: No Way Home κυριάρχησε στο box office. Παράλληλα, με την ερμηνεία της στο ασπρόμαυρο Malcolm & Marie του Sam Levinson, μία ιστορία για την κακοποίηση και την τοξικότητα στις σχέσεις, πέρασε στο επόμενο επίπεδο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below