Στην πρώτη της ανάρτηση μετά τα βίαια επεισόδια στα Mad Awards προχώρησε η Έλενα Παπαρίζου, που βρέθηκε στο επίκεντρο των γεγονότων, γράφοντας στο λογαριασμό της στο Instagram:

«Η μουσική υπάρχει στη ζωή μας για να μας ενώνει. Για να περνάμε καλά. Χτες ζήσαμε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει…

»Λυπάμαι βαθύτατα που το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά με σοβαρά νοσήματα. Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα. Όχι αυτό που έγινε χτες, μπροστά στα μάτια μας, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και κυρίως παιδιών.

»Το λιγότερο που οφείλαμε να κάνουμε ήταν να απομακρυνθούμε από το σημείο της έντασης για να γλιτώσουμε τα χειρότερα.

»Όχι στη βία. Όχι στο μίσος.

»Δεν τα έχει ανάγκη αυτά η κοινωνία μας».

«Λυπάμαι βαθύτατα που το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά με σοβαρά νοσήματα. Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα».

Η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε από τα βραβεία μετά τον έντονο διαπληκτισμό μεταξύ του Light και του Snik, ο οποίος έλαβε χώρα ακριβώς δίπλα της. Μάλιστα, δεν παρέλαβε καν το βραβείο της από την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στη σκηνή.

Σύσσωμο το Twitter και τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στάθηκε στο πλευρό της δημοφιλούς τραγουδίστριας. Το βίντεο με τη στιγμή που εκείνη φυγαδεύεται εν μέσω σπρωξιμάτων από το χώρο που διεξάγονταν η απονομή βρέθηκε στην κορυφή των trends της ημέρας.

Τα μηνύματα υπέρ της Έλενας Παπαρίζου ήταν πολλά, ακριβώς όπως και εκείνα που κατέκριναν τη διοργάνωση και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες που συνέχισαν το show.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below