Μια από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις του καλοκαιριού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το «Τι ζούμε ρε;» της Δήμητρας Παπαδοπούλου (κείμενα) και του Θοδωρή Αθερίδη (σκηνοθεσία).

Από την αρχή των παραστάσεων στο θέατρο Άλσος πλήθος κόσμου επιλέγει να την παρακολουθήσει με τα σχόλια να είναι πολύ θετικά. Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να τη δουν ήταν και η Δέσποινα Βανδή, η οποία βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος την Κυριακή, 17 Ιουλίου και φωτογραφήθηκε χαμογελαστή με όλους τους συντελεστές.

H τραγουδίστρια, που πριν από λίγες ημερες είδε την κόρη της να αποφοιτά από το σχολείο, υιοθέτησε ένα casual chic σύνολο. Για την ακρίβεια, συνδύασε ένα cargo στυλ παντελόνι σε ανοιχτή καφέ απόχρωση με ένα off-black Τ-shirt και ταμπά ζώνη στη μέση. Τα ταμπά, σουέντ μποτάκια της τόνισαν την αίσθηση του στυλ που διαθέτει, ενώ τα πλούσια, μακριά μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε μπούκλες.

Το item που αναβάθμισε το όλο outfit ήταν η cross body Bottega Veneta τσάντα της. Σε neon γαλάζια απόχρωση με χρυσή και μεγάλη αλυσίδα έδινε φως στο χρωματικά ουδέτερο σύνολο. Το διακριτικό twist στην εμφάνιση ήταν το ότι συνδύασε το χρώμα της τσάντας με το αξεσουάρ που φόρεσε στον λαιμό της.

Δείτε φωτογραφιες από την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή:

NDP
NDP
NDP
NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below