Τα γενέθλιά της γιόρτασε το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου, η Salma Hayek. Η ηθοποιός στην ανάρτησή της έυχεται «χρόνια πολλά» στον εαυτό της μέσα σε ένα κατακόκκινο μπικίνι και χορεύοντας στους ρυθμούς του “Happy Birthday” του  Stevie Wonder και απολαμβάνοντας τη βόλτα με το σκάφος.

Δείτε το video που ανήρτησε στο Instagram, κάτω από το οποίο διάσημοι και όχι μόνο φίλοι της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Antony Hopkins, ο οποίος της έγραψε: «Χρόνια πολλά, πανέμορφη. Σε αγαπάμε».

Η αγαπημένη χολιγουντιανή ηθοποιός είναι μητέρα ενός κοριτσιού, της Valentina Paloma, ενώ είναι παντρεμένη με τον πρόεδρο του ομίλου Kering (Gucci, Yves Saint Laurent, Balenciaga, Bottega Veneta και Alexander McQueen), Francois-Henri Pinault. Ελάχιστα στοιχεία για τη σχέση του ζευγαριού είναι γνωστία, αν και γνωρίζουμε πως αρραβωνιάστηκαν το 2007 και παντρεύτηκαν το 2009.

Αρκετοί είναι μάλιστα εκείνοι που την έχουν χαρακτηρίσει ως «χρυσοθήρα», η περιουσία του συζύγου της μετριέται σε πολλά εκατομμύρια. Ωστόσο, η ίδια αρνείται τους χαρακτηρισμούς και όπως αποκάλυψε σε παλαιότερη συνέντευξή της μόλις είδε τον σύζυγό της για πρώτη φορά σκέφτηκε πως είναι πολύ γοητευικός και όμορφος. Διαβάστε εδώ όσα είχε πει.

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram @salmahayek.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below