Στο Ηρώδειο εντόπισε ο φωτογραφικός φακός το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος, Αλέξη Τσίπρα και Μπέτυ Μπαζιάνα. Οι δυο τους ήταν ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε το μουσικό αφιέρωμα του Σταύρου Ξαρχάκου στον Νίκο Ξυλούρη.

Στη διάρκεια της βραδιάς ακούστηκαν -υπό τη διεύθυνση και επιμέλεια του Σταύρου Ξαρχάκου– αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια από διάφορες φάσεις της πορείας του σπουδαίου καλλιτέχνη από την Κρήτη, ενώ στη σκηνή βρέθηκε η οικογένεια του Νίκου Ξυλούρη.

NDP
NDP
NDP

Η Μπέτυ Μπαζιάνα επέλεξε ένα wrap, σατέν φόρεμα σε μια από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις του φετινού καλοκαιριού, το πράσινο. Αυτό το βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας υπάρχει εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή ρούχου που τονίζει τη σιλουέτα και την αγκαλιάζει σε όλα τα σωστά σημεία. Μπορεί να τυλιχτεί σφιχτά στη μέση. Μπορεί να φορεθεί με ένα φανελάκι από κάτω για λιγότερο αποκαλυπτικό V και με το σωστό ύφασμα, δεν κολλάει, αλλά γλιστράει με χάρη πάνω στο σώμα.

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα το συνδύασε με μαύρα, flat παπούτσια, ιδανικά για τον χώρο του αρχαίου θεάτρου. Διατήρησε το μακιγιάζ της σε φυσικούς τόνους και χτένισε τα μαλλιά της σε μπούκλες. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με μία λευκή εσάρπα, για να προστατευθεί από τη βραδινή δροσιά.

 

Ανάρτηση για τη χθεσινοβραδινή συναυλία έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, που έγραψε στο Facebook:

«Στο Ηρώδειο, για μία βραδιά αφιερωμένη στον Αρχάγγελο της Κρήτης, Νίκο Ξυλούρη, με τον μουσικό τρόπο του μεγάλου μας Σταύρου Ξαρχάκου.
Και την οικογένεια Ξυλούρη εκεί – κανείς δεν έλειπε και κανείς δεν ξέχασε. Η αρχέγονη φωνή του Ξυλούρη είναι κομμάτι από τον καθένα μας». Στο video βλέπουμε στιγμιότυπα από τη βραδιά, ενώ κλείνει με το ζευγάρι να περπατά αγκαλιασμένο.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below