Η δούκισσα του Sussex, έδειξε την υποστήριξή της στις γυναίκες και τα κορίτσια του Ιράν, φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι με το σύνθημα «Γυναίκες, Ζωή, Ελευθερία» γραμμένο στη γλώσσα Φαρσί.

Η Μeghan Markle φόρεσε το τοπ σε μια εκδήλωση Women@Spotify στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Λος Άντζελες, όπου μαζί της ήταν η Πρόεδρος της Archewell, Mandana Dayani και η ιρανικής καταγωγής Εκτελεστική Αντιπρόεδρος Global Communications της μουσικής πλατφόρμας Ashley Hansen.

«Σε μια εκδήλωση σήμερα, η Meghan μίλησε για την επανάσταση στην οποία ηγούνται οι γυναίκες και τα νεαρά κορίτσια στο Ιράν, για το θάρρος και τη γενναιότητα που επιδεικνύουν καθημερινά, καθώς και την υπεράσπιση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων», έγραψε η Dayani, δημοσιευοντας μια σειρά από εικόνες από την εκδήλωση στο Instagram. «Ως Ιρανή που εγκατέλειψε την πατρίδα της επιδιώκοντας αυτές ακριβώς τις ελευθερίες, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει, ξανά και ξανά, να υπερασπιστεί τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MANDANA DAYANI (@mandanadayani)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below