Η Meghan Markle έδειξε το off-duty στυλ και το υπέροχο σπίτι της στο Μοntecito σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα 40α γενέθλιά της.

Η δούκισσα του Sussex σηματοδότησε τη μεγάλη μέρα ανακοινώνοντας μια νέα πρωτοβουλία για να βοηθήσει τις γυναίκες που επλήγησαν από την πανδημία να επανέλθουν στο εργατικό δυναμικό. Στο βίντεο ανακοίνωσης για την πρωτοβουλία 40×40, η Meghan φορούσε ένα cozy μονόχρωμο σύνολο, που περιλάμβανε μια λευκή φλις ζακέτα, ένα βαμβακερό φανελάκι και ένα lounge παντελόνι, σε συνδυασμό με τις BB γόβες του Manolo Blahnik σε καφέ σουέτ.

Πρόσθεσε λάμψη στην εμφάνιση συνδυάζοντας δύο ζωδιακά κολιέ από την σχεδιάστρια κοσμημάτων με έδρα το Λος Άντζελες, Logan Hollowell: ένα κολιέ με τον αστερισμό του Ταύρου για τον Archie και ένα με των αστερισμό των Διδύμων για τη Lilibet.

Το βίντεο πρόσφερε επίσης μια γεύση από το πώς μοιάζει το σπίτι του δούκα και της δούκισσας του Sussex. Δείχνει τη Meghan να κάθεται σε ένα περίτεχνο γραφείο το οποίο περιλαμβάνει στοίβες από τα αντίγραφα του παιδικού βιβλίου της, The Bench. Τα αξεσουάρ του γραφείου περιλαμβάνουν έναν τεράστιο λευκό κρύσταλλο, ένα χρυσό βάζο γεμάτο με λευκά τριαντάφυλλα και έναν ξύλινο δίσκο χαρτιού.

Η πρωτοβουλία 40×40 της Meghan ενθαρρύνει τους ανθρώπους να συνεισφέρουν 40 λεπτά καθοδήγησης ή κοινοτικής υπηρεσίας σε γυναίκες που επανέρχονται στο εργατικό δυναμικό μετά την έξοδο από την εργασία κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είτε λόγω απώλειας της εργασίας είτε για τη φροντίδα παιδιών ή μελών της οικογένειας. Η δούκισσα ζήτησε από 40 ακτιβιστές, αθλητές, καλλιτέχνες και παγκόσμιους ηγέτες να συμμετάσχουν, συμπεριλαμβανομένων των Adele, Amanda Gorman, Amanda Nguyen, Gloria Steinem, Dr. Nadine Burke Harris, Sophie Grégoire Trudeau και Stella McCartney.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below