Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκονται Zendaya και Tom Holland, αφού έντονες φήμες θέλουν το ζευγάρι να παντρεύεται σύντομα. Εδώ και αρκετές εβδομάδες τα δημοσιεύματα για το επόμενο βήμα στη σχέση των δύο ηθοποιών αυξάνονται, με τους δυο τους να μην έχουν προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση ακόμα. Οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί εδώ και καιρό, αλλά μόλις πριν από λίγο καιρό επιβεβαίωσαν τη σχέση τους, ενώ πρόσφατα εθεάθησαν σε ραντεβού στο Παρίσι.

Μία πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε στο US Weekly: «Ο Tom και η Zendaya βρίσκονται σε μια σοβαρή σχέση. Είναι και οι δύο στο ίδιο σημείο και σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον». Με βάση αυτή τη δήλωση οι φαν του ζευγαριού άρχισαν να υποθέτουν πως ίσως σύντομα οι δυο τους ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Zendaya και Tom Holland γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας που συμπρωταγωνίστησαν “Spiderman: Homecoming”, το 2016. Αμέσως πυροδοτήθηκαν φήμες για τη σχέση τους, αν και κανείς από τους δύο δεν παραδεχόταν κάτι, μέχρι τον Ιούλιο του 2021. Τον περασμένο Ιούνιο η Zendaya ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» στον ηθοποιό μέσω Instagram γράφοντας: «Σε εκείνον που με κάνει την πιο ευτυχισμένη». Τον Οκτώβριο που μας πέρασε το περιοδικό People, δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού από έξοδό τους στο Παρίσι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Μάλιστα, πριν από περίπου έναν χρόνο είχαν κυκλοφορήσει φήμες για συγκατοίκηση του ζευγαριού στο Λονδίνο, αφού ο Tom Holland είχε αγοράσει σπίτι, το οποίο ανακαινίζει για να μείνει εκεί μόνιμα. Επιπλέον, ο ηθοποιός είχε δηλώσει πρόσφατα πως θέλει να κάνει ένα διάλλειμμα από την υποκριτική για να αφοσιωθεί στην προσωπική του ζωή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Holland (@tomholland2013)

Αν και οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια του Hollywood, προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή. «Πάντα ήμουν πολύ προσεκτικός με την προβολή της προσωπικής μου ζωής, διότι έτσι κι αλλιώς μοιράζομαι πολλά με τον κόσμο», είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο GQ. Σύμφωνη σε αυτό ήταν και η Zendaya, η οποία σε αντίστοιχη ερώτηση απάντησε: «Νομίζω πως το να αγαπάς κάποιον είναι ιερό. Κάτι που θέλεις να απολαύσεις και να ζήσεις με τον άνθρωπο που αγαπάς και μόνο».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below