Γονείς για τέταρτη φορά έγιναν οι Ryan Reynolds και Blake Lively. Το ζευγάρι που έχει ήδη τρεις κόρες, καλωσόρισε το τέταρτο παιδί του πριν από λίγες εβδομάδες, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από ανάρτηση της ηθοποιού, στην οποία τη βλέπουμε να φορά ένα στενό μπλουζάκι και χωρίς την κοιλιά που την είχαμε δει τον περασμένο Δεκέμβριο σε εορταστική φωτογραφία με τον σύζυγό της.

Η Blake Lively πόζαρε ανάμεσα στον σύζυγό της, Ryan Reynolds και τη μητέρα του, Tammy κι έγραψε ότι η Κυριακή του Super Bowl βρήκε την οικογένειά της πολύ απασχολημένη. Επιπλέον δημοσίευσε φωτογραφίες με τα πιάτα που σέρβιρε μέσα στην ημέρα.

Πολλοί από τους διαδικτυακούς της φίλους παρατήρησαν την απουσία της κοιλιάς της και τη σχολίασαν. «Επικό post! Για όλους τους λόγους», σχολίασε ο δημιουργός του Deadpool, Rob Liefeld. «Ρίχνοντας το internet σε φρενίτιδα», πρόσθεσε ένας άλλος διαδικτυακός της ακόλουθος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

Το ζευγάρι έχει ακόμη τρεις κόρες, την 8χρονη James, την 6χρονη, Inez και την 3 ετών, Betty.

O Ryan Reynolds είχε μιλήσει για τη νέα συνθήκη για την οικογένειά τους και το πώς οι μεγαλύτερες κόρες τους δέχτηκαν την είδηση και είχε πει ότι είναι όλες ενθουσιασμένες.

Ο ίδιος χαρακτήρισε εκείνον και τη γυναίκα του «ανόητους» που πήραν απόφαση να κάνουν ένα ακόμη παιδί. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος», είχε πει για τα συναισθήματα του καθώς περίμενε να υποδεχτεί στον κόσμο το 4ο παιδί του. «Πρέπει να είμαστε. Ξέρεις, πρέπει να είσαι πραγματικά ανόητος για να το κάνεις αυτό 4 φορές, αν δεν σου αρέσει. Θα είναι τρελοκομείο, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 και απέκτησε το πρώτο του παιδί το 2014. Και οι δύο ηθοποιοί έχουν δηλώσει πως θέλουν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά τους, ενώ η Blake Lively, είχε στο παρελθόν κάνει ανάρτηση σχετικά με τους φωτογράφους που ακολουθούσαν την ίδια και τις κόρες της. Τι γνωρίζουμε, όμως, για τα παιδιά τους, ως τώρα;

James Reynolds

Η James Reynolds, το μεγαλύτερο από τα τρία κορίτσια, γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου του 2014. Σε συνέντευξή του στο The MR PORTER Post, ο Ryan Reynolds αποκάλυψε ότι ονόμασαν την κόρη τους James, από τον πατέρα του, ο οποίος πέθανε λίγο μετά τη γέννησή της. «Ένιωσα πως αυτό ήταν το σωστό. Κατάφερε να τη δει πριν πεθάνει, πράγμα που με έκανε πολύ χαρούμενο», είχε πει.

H James είχε την πρώτη της μεγάλη στιγμή με την κάμερα και την προβολή, όταν σε ηλικία μόλις δύο ετών «εμφανίστηκε» στο άλμπουμ Reputation της Taylor Swift. Για την ακρίβεια η φωνή της ακούγεται στο τραγούδι του άλμπουμ, Gorgeous. Μάλιστα, η Blake Lively, παραδέχτηκε πως όταν άκουσαν τη φωνή της κόρης της στο τραγούδι, εκείνη και ο σύζυγός της, άρχισαν να χοροπηδούν με τα χέρια ψηλά.

«Ήταν πολύ ντροπιαστικό. Αυτή ήταν η αληθινή, αφιλτράριστη εκδοχή της τρομερής υπερηφάνειας μας για τη σκηνή».

Photo by Tommaso Boddi/WireImage

Inez Reynolds

Η Inez Reynolds, η δεύτερη κόρη της Lively και της Reynolds, γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2016, στη Νέα Υόρκη. Σε συνέντευξή της στο PEOPLE, η Blake Lively, είχε διευκρινίσει τη σωστή γραφή του ονόματος της κόρης της. «Έχω ένα καινούργιο μωρό, την Inez, με “z” παρόλο που όλοι λένε ότι είναι με “s”. Δεν ξέρω γιατί», είπε.

Σύμφωνα με τον Ryan Reynolds, η Inez έχει μια πιο σκοτεινή πλευρά. «Της αρέσουν πολύ οι κακοί χαρακτήρες. Βλέπουμε, για παράδειγμα, την Πεντάμορφη και το Τέρας, και λατρεύει τον Gaston. Ακόμα και η παιδίατρος το έχει παρατηρήσει».

Η Inez έχει, επίσης, μία πολύ κομψή πλευρά. Το 2021 η Blake Lively μοιράστηκε με τους ακολούθους της ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε την ίδια μέσα σε μια φλοράλ φούστα και ένα ζεστό, ροζ φούτερ με λάμψεις. «Όταν προσπαθείς να ντύσεις τα παιδιά σου, αλλά τελικά σε ντύνουν εκείνα. Στις πέντε το πρωί», είχε γράψει τότε. Δείτε το εδώ.

Betty Reynolds

Η Betty Reynolds γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2019. H μητέρα της έχει πει για την επιλογή του ονόματός της: «Ο πατέρας μου λεγόταν Ernest Braun Jr., αλλά ήταν γνωστός ως Ernie Lively. Το Betty ήταν το όνομα της μαμάς του και της αδερφής του». Η Taylor Swift, μάλιστα, είχε μιλήσει στο τραγούδι της με τίτλο “Betty” για τη μικρή – τότε- κόρη των ηθοποιών φίλων της.

Το 2020 η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η Inez δυσκολευόταν να προσαρμοστεί στον ερχομό του μωρού. «Είναι λίγο σκληρή προσαρμογή στο σπίτι μας, αλλά είναι όμορφα», είπε στον παρουσιαστή Jimmy Fallon στο The Tonight Show. «Έχω άλλες δύο κόρες, η μεγαλύτερή μου αγαπά πολύ το μωρό, αλλά το μεσαίο παιδί μου, όχι τόσο».

Το νεογέννητο μωρό

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

Η Blake Lively είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της τον Σεπτέμβριο στο κόκκινο χαλί του 10ου ετήσιου συνεδρίου του Forbes “Power Women”. Τότε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, είχε πει στο People ότι ακόμα και οι φίλοι του ζευγαριού είχαν εκπλαγεί με τη νέα εγκυμοσύνη της. «Το είχαν κρατήσει κρυφό», δήλωσε, όπως έκαναν και με τη γέννηση του τέταρτου μωρού τους, για το οποίο ακόμη δεν γνωρίζουμε τίποτα, ούτε καν το φύλο του, καθώς το ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει σε καμία σχετική δήλωση ή δημοσίευση.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below