Η χαρακτηριστική στυλιστική φόρμουλα της Katie Holmes είναι αυτή όπου τα βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας αναδεικνύονται (σκεφτείτε τζιν και T-shirts το καλοκαίρι ή ζεστά κασμίρ για το χειμώνα.) Και τον τελευταίο καιρό, αναβαθμίζει τα μινιμαλιστικά της ντυσίματα με μια κομψή επιλογη εξωτερικών ενδυμάτων – από καμηλό teddy παλτό πάνω από ένα πράσινο κοτλέ παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια, μέχρι ένα boxy δερμάτινο τζάκετ πάνω από ένα λευκό πουκάμισο.

Την Κυριακή, η ηθοποιός πόνταρε και πάλι σε αυτό το στυλ για την εμφάνισή της στο σόου της Ulla Johnson άνοιξη-καλοκαίρι 2023 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, με ένα χαλαρό σύνολο που περιλάμβανε ένα μαύρο τοπ με ζιβάγκο, πάνω από μια μαύρη φούστα μέχρι τον αστράγαλο και ένα δομημένο μάλλινο παλτό στο πράσινο της ελιάς.

Κράτησε τα αξεσουάρ της στο ελάχιστο, συνδυάζοντας το ολόμαυρο ντύσιμό της με μια ασορτί δερμάτινη τσάντα, μπότες μέχρι το γόνατο και ένα μικροσκοπικό κρικάκι στη μύτη. Όσον αφορά το beauty look της, η Katie πρόσθεσε λίγο χρώμα στη φυσική παλέτα μακιγιάζ της με ένα έντονο φούξια κραγιόν και χτένισε τα μαλλιά της σε χαλαρούς κυματισμούς. Μετά το σόου, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στα stories της στο Instagram, γράφοντας: «Σας ευχαριστώ που με καλέσατε στην όμορφη επίδειξή σας!!!! Και συγχαρητήρια @ullajohnson.” Η Katie είναι από καιρό θαυμαστής του οίκου, παρακολουθώντας τις επιδείξεις κάθε σεζόν. Και στην περσινή επίδειξη, έκανε μια πιο έντονη εμφάνιση, συνδυάζοντας ένα ολόλευκο παντελόνι με ένα μαύρο σουτιέν, ένα έντονο ροζ κραγιόν και slingback kitten heels.

 

SplashNews.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below