Το επίκεντρο του κόσμου της μόδας ήταν τις τελευταίες ημέρες η Νέα Υόρκη. Η εβδομάδα μόδας στο Big Apple μάς έδωσε μία ματιά στις τάσεις της επόμενης σεζόν, αποτέλεσε έμπνευση για τις street style εμφανίσεις μας και συγκέντρωσε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας και των τεχνών στο front row των επιδείξεών της.

Ανάμεσά τους και η Alexa Chung, η οποία μάς χάρισε μερικά από τα πιο styilsh look.

Στο show του Rodarte το μοντέλο, παρουσιάστρια και Instagrammer από τη Βρετανία μαγνήτισε τα βλέμματα μέσα στο σμαραγδί slip-dress της, με λεπτομέρειες από δαντέλα στο μπούστο και σκίσιμο μέχρι τον μηρό. Ενίσχυσε την αισθησιακή εμφάνισή της με μία μαύρη δερμάτινη καμπαρντίνα και ασορτί μπότες μέχρι το γόνατο.

Photo by NDZ/Star Max/GC Images

Την επόμενη ημέρα στο show του οίκου Proenza Schouler επέλεξε ένα σιθρού, χρυσό φόρεμα (από τη συλλογή για την άνοιξη καλοκαίρι 2023 του brand) σε συνδυασμό με ένα ασπρόμαυρο παλτό από πάνω.

splashnews.com

Στη συνέχεια την εντοπίσαμε στο show του Khaite, με ένα χαρακτηριστικό, για εκείνη, σύνολο, το οποίο περιελάμβανε ένα ασπρόμαυρο πουκάμισο και μία ψηλόμεση midi φούστα. Τα συνδύασε με ένα cropped πανωφόρι σε υφή δέρματος φιδιού και μαύρες, δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Chung (@alexachung)

Ο φωτογραφικός φακός, όμως, τη «συνέλαβε» και σε βόλτες στους δρόμους της πόλης με τον αγαπημένο της, Tom Sturridge. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να περπατούν χέρι χέρι μέσα στα άκρως stylish σύνολά τους, αλλά και σε βραδινή τους έξοδο.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν βλέπουμε την Alexa Chung να φορά ένα denim παντελόνι, συνδυασμένο με μία κίτρινη ζακέτα, μακρύ μαύρο παλτό και μαύρα loafers. Δίπλα της ο σύντροφός της, ντυμένος ζεστά και casual, συνδύασε ένα μπλε παντελόνι φόρμας με πουλόβερ και μαύρα αρβυλάκια.

Στη φωτογραφία από τη βραδινή τους βόλτα, τους βλέπουμε πιασμένους αγκαζέ. Το μοντέλο μέσα στο black and white ανδρόγυνο look της και τον ηθοποιό με ένα γκρι, tweed κοστούμι.

Στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης βρέθηκε και η πρώην σύντροφος του ηθοποιού, Sienna Miller, η οποία μάλιστα, φωτογραφήθηκε με την Alexa Chung.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below