Αν έπρεπε να τιτλοφορήσουμε ένα κομμάτι ως το hero piece της workwear γκαρνταρόμπας, αυτό είναι το πουκάμισο. Εδώ και πολλές δεκαετίες θεωρείται συνώνυμο της casual chic αισθητικής και όχι άδικα. Άλλωστε η πολυχρηστικότητά του και το γεγονός ότι με τον ένα ή τον άλλον τρόπο βρίσκεται ανελλιπώς στο επίκεντρο της μόδας επιβεβαιώνουν την ευελιξία και τη διαχρονική αξία του. Είναι ένα ρούχο που δεν έχει εποχή και μπορεί να ταιριάξει σε κάθε στυλ. Τις τελευταίες σεζόν, η oversized εκδοχή του έχει αναδειχθεί στο “It” κομμάτι που δεν λείπει από καμία γκαρνταρόμπα αφού είναι το κομμάτι-κλειδί για το επιμελώς ατημέλητο office στυλ.

Οι insiders της μόδας επιβεβαιώνουν την ευελιξία του, βρίσκοντας διαρκώς νέους τρόπους να το φορέσουν. Μέχρι στιγμής το έχουμε δει να «μεταμορφώνεται» σε φόρεμα, φούστα ή top. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει εξίσου πολλές προοπτικές ακόμη κι όταν φοριέται με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Ταιριάζει άριστα με ένα φαρδύ κοστούμι και sneakers, ενώ δείχνει εξίσου ωραίο με μια μίντι σατέν φούστα και ένα ζευγάρι σαμπό. Ένας ακόμα αγαπημένος τρόπος να το συνδυάσουμε – ιδανικός μάλιστα για το layering της μεταβατικής περιόδου – είναι με πλεκτά γιλέκα. Έχοντας ως βάση αυτό το combo, μπορείτε να ολοκληρώσετε το σύνολό σας είτε με μια μίνι φούστα είτε με ένα wide-leg τζιν και γιατί όχι, ακόμη και joggers.

Φοριέται ακόμα και σαν τζάκετ – πάνω από ένα φόρεμα ή ένα tank top. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει επίσης όταν συνδυάζεται με ένα από τα πιο viral αξεσουάρ του 2023, την γραβάτα. Όλο το λουκ αποκτά κατευθείαν πιο preppy αισθητική. Ειδικά όταν από πάνω προστίθεται ένα σακάκι με βάτες.

Το πουκάμισο είναι ένα πασπαρτού ρούχο, με πολλά πρόσωπα και απεριόριστες δυνατότητες styling. Ανακαλύψτε μερικές εξ αυτών παρακάτω:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @camillecharriere

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Débora Rosa (@deborabrosa)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adenorah ♏️ (@annelauremais)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophia Roe (@sophiaroe)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOSEFINE H. J (@josefinehj)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viky Rader (@vikyandthekid)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below