Η Kim Cattrall είναι πιο γνωστή για τον ρόλο της ως Samantha Jones στην επιτυχημένη σειρά του HBO, Sex and the City αλλά η τελευταία της στυλιστική επιλογή θα μπορούσε να δίνει στους θαυμαστές της μια ιδέα για το αν θα μπορούσε να παίξει σύντομα σε μια άλλη αγαπημένη σειρά.

Tα κοστούμια μπορούν πραγματικά να καθορίσουν την επιτυχία ορισμένων τηλεοπτικών προγραμμάτων. Η Patricia Field το ξέρει πολύ καλά και χρησιμοποιεί τα ταλέντα της ως σχεδιάστρια κοστουμιών προς όφελός της σε λατρεμένες σειρες όπως το “Sex and the City”, και τώρα το “Emily in Paris“. Κατά τη διάρκεια της θητείας της Kim Cattrall ως Samantha στο Sex and the City, είχε την τύχη να συνεργαστεί με την Patricia, τη θρυλική ενδυματολόγο που εκτιμάται ιδιαίτερα για τη δημιουργία των look και των τεσσάρων γυναικών του SATC (αλλά ιδιαίτερα της Carrie, φυσικά .)

Γνωρίζοντας αυτό, οι άνθρωποι των social media έχουν παρατηρήσει έναν σύνδεσμο μεταξύ μιας από τις πιο πρόσφατες τολμηρές επιλογές της Kim Cattrall και του “Emily in Paris”, το οποίο επίσης είναι σχεδιασμένο από την Patricia Field. Ακούγεται λίγο τραβηγμένο, αλλά επιτρέψτε μας να εξηγήσουμε.

Πριν από λίγες μέρες, η Kim Cattrall δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram της με ένα καπέλο διακοσμημένο με κρύσταλλα και σε σχήμα χταποδιού. “Hatcopus”, έγραψε στη λεζάντα της εικόνας, πριν προσθέσει σε ετικέτα την Patricia Field.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Cattrall (@kimcattrall)

Αυτό φαινόταν αθώο με την πρώτη ματιά, μέχρι που το σκεφτήκαμε λίγο καλύτερα.

Η Patricia Field δεν μπόρεσε να κάνει την επιμέλεια κοστουμιών για την επανεκκίνηση του SATC, το And Just Like That… λόγω συγκρούσεων με την Emily in Paris, τη σειρά που είχε ήδη υπογράψει να επιμεληθεί για τα επόμενα χρόνια.

Στα τέλη του 2021, υπήρξε μεγάλη διαμάχη σχετικά με το γιατί η Kim Cattrall δεν θα επέστρεφε για να παίξει τη Samantha στο And Just Like That… (τώρα γνωρίζουμε ότι οφείλεται σε μια συνεχιζόμενη κόντρα μεταξύ της ίδιας και της Sarah Jessica Parker.)

Στην Emily in Paris μερικοί από τους χαρακτήρες, δηλαδή η Emily και η καλύτερή της φίλη Mindy, έχουν αρκετά εκκεντρικό στυλ – και μπορούμε να ευχαριστήσουμε την Patricia Fields για αυτό. Μας κάνει λοιπόν να αναρωτιόμαστε – όταν η Kim Cattrall δημοσίευσε τη φωτογραφία του καπέλου της και έβαλε με ετικέτα την Patricia, αν αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι υποδύεται έναν νέο χαρακτήρα που θα εμφανιστεί στην 4η σεζόν.

Getty Images

Επιπλέον, η Kim Cattrall παρακολούθησε την πρεμιέρα της 3ης σεζόν της Emily στο Παρίσι τον Δεκέμβριο του 2022 και μάλιστα πόζαρε για φωτογραφίες με την φίλη της, Patricia.

Φυσικά, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν θα εμφανιστεί στην τέταρτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix – αλλά αν το κάνει, σίγουρα περιμένουμε να δούμε το καπέλο σε σχήμα χταποδιού να κάνει την εμφάνισή του.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below