Όλες ξέρουμε ότι για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της Κένταλ δεν ευθύνεται μόνο ένα foundation, αλλά και τα καλά της γονίδια, οι skincare experts που έχει σε speed dial και οι πανάκριβες θεραπείες προσώπου που έχει τη δυνατότητα να κάνει. Όλα παίζουν το ρόλο τους αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ποτέ (αν εξαιρέσεις την «ατυχία» στις Χρυσές Σφαίρες, γιατί ποια από εμάς δεν έχει ταλαιπωτηθεί κάποια στιγμή από ακμή;) δεν έχουμε δει τη μεγαλύτερη αδερφή Jenner με κάτι λιγότερο από άψογη βάση στο μακιγιάζ της.

Όπως μπορείς να καταλάβεις λοιπόν ενθουσιαστήκαμε όταν η Kenny αποκάλυψε το αγαπημένο της foundation, το οποίο όχι μόνο μπορείς να το βρεις σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών της χώρας, αλλά πολύ πιθανό να υπάρχει ήδη στη δική σου συλλογή ή έστω στης μαμάς σου, καθώς είναι για χρόνια ένα από τα staples των beauty junkies παγκοσμίως.

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το Double Wear Nude Water Fresh Foundation της Estée Lauder (47,5 €), το οποίο όχι μόνο χαρίζει μοναδική ανάλαφρη προς μέτρια κάλυψη, αλλά διαρκεί και όλη την ημέρα. Στα plus του, η ενυδάτωση που χαρίζει, αλλά και ο δείκτης προστασίας SPF 30 και τα αντιοξειδωτικά που περιέχει, τα οποία προστατεύουν την επιδερμίδα από πιθανές φθορές από τη ρύπανση και τις ακτίνες UV.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below