Τα χάνεις και εσύ μπροστά στα περίπλοκα μηχανήματα του γυμναστηρίου; Αν ναι τότε, το πρόγραμμα γυμναστικής της Jennifer Lopez είναι αυτό που χρειάζεσαι! Όπως αποκάλυψε ο personal trainer της, David Kirsch, μερικές φορές με τον πιο απλό εξοπλισμό μπορείς να κάνεις τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Ο Kirsch, ο οποίος στο πελατολόγιό του έχει επίσης την Kate Upton και την Heidi Klum, πρόσφατα μοιράστηκε μαζί μας στο Instagram ένα βίντεο με τις 4 καλύτερες ασκήσεις για κοιλιακούς και, όπως είναι φυσικό, κρατήσαμε σημειώσεις!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Kirsch (@davidkirsch) on

1. Hanging knee raises
Το μόνο που έχεις να κάνεις, όπως βλέπεις στο βίντεο, είναι να κρεμαστείς από το μονόζυγο και να σηκώσεις τα πόδια σου προς τα πάνω, προσπαθώντας να φέρεις τα γόνατά σου όσο πιο κοντά μπορείς στο στήθος σου.

2. Spiderman plank
Πάρε μια μπάλα με βάρος (medicine ball) και στερεώσου σε αυτή για να κάνεις σανίδα. Στη συνέχεια, προσπάθησε να φέρεις ένα γόνατο τη φορά προς τον αντίστοιχο ώμο σου.

3. Jack knives
Ξάπλωσε ανάσκελα στο στρώμα και πάρε τη μπάλα στα χέρια σου. Έχοντας τεντωμένα τα άκρα σου, σήκωσε το πάνω και το κάτω μέρος του σώματός σου έτσι ώστε η μπάλα να «συναντήσει» τις γάμπες σου. Στη συνέχεια, χαμήλωσε και πάλι τα πόδια σου, έτσι ώστε να αιωρούνται λίγα εκατοστά πάνω από το δάπεδο και φέρε τα χέρια σου με τη μπάλα πάνω από το κεφάλι σου, όπως ακριβώς βλέπεις στο βίντεο.

4. Ball slams
Πάρε την μπάλα στα χέρια σου, φέρ’ την πάνω από το κεφάλι σου και χρησιμοποιώντας όλη τη δύναμη του κορμού σου, πέταξέ την στο πάτωμα. Κάθώς αναπηδά πιάσ’ την και επανάλαβε.

Για τη σωστή τεχνική μπορείς να συμβουλευτείς το βίντεο ή το γυμναστή σου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below