Οι οικολογικές γούνες αποτελούν τη Νο.1 τάση στα παλτό για φέτος, με δεκάδες celebrities της εγχώριας, αλλά και ξένης showbiz να την έχουν υιοθετήσει. Παρακλάδι του εν λόγω trend είναι και τα teddy coats, δηλαδή τα γούνινα παλτό που θυμίζουν λούτρινα αρκουδάκια. Ένα τέτοιο ήταν και το γκρι παλτό που φόρεσε η Sophie Turner κάνοντας χιλιάδες bloggers -και εμάς μαζί- να ζηλέψουν παράφορα που δεν το έχουν στη ντουλάπα τους.

Η τηλεοπτική Sansa Stark του Game of Thrones, συνδύασε το teddy coat της με skinny jeans, casual φούτερ και μποτάκια, κάνοντας έτσι το παλτό το focal point του look της. Ολοκλήρωσε το outfit με μαύρα cat-eye γυαλιά ηλίου και μία Luis Vuitton wave chain τσάντα.

Μπορεί το παλτό της να αποπνέει μια αίσθηση glamour και luxury, ωστόσο, όπως ανακαλύψαμε, το εν λόγω faux fur παλτό δεν είναι τόσο ακριβό όσο δείχνει. Για την ακρίβεια, είναι Mango και μπορείς να το κάνεις δικό σου με λιγότερο από 120€! Μπορείς να τη συνδυάσεις με πιο casual κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, όπως η Sophie, ή και με πιο dressy για μια επίσημη βραδινή έξοδο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below