Κάθε φορά που βλέπουμε μια νέα σειρά αμέσως διαλέγουμε ένα χαρακτήρα που μας τραβά την προσοχή. Υπάρχουν ομως και οι φορές που η ταύτηση μας με τον προταγωνιστλη είναι τόσο μεγάλη που νιώθουμε οτι το σενάριο γράφτηκε για εμάς. Δες, λοιπόν, σε ποια σειρά του Netflix θα μπορούσες να παίζεις ανάλογα με το ζώδιο σου και ξεκίνα γρήγορα να την παρακολουθείς γιατί πρόκειται να κολλήσεις.

Κριός – Riverdale (2016 – )

Για τον Κριό,  το Riverdale είναι 100% κατάλληλη επιλογή. Πρόκειται για μία σειρά που ακολουθεί μια ομάδα μαθητών ενός ιδιωτικού σχολείου και τους γονείς τους. Οι ζωές τους φυσικά είναι κάθε άλλο παρά ήρεμες, καθώς είναι γεμάτες με έρωτα, πάθη αλλά και δολοφονίες. Είναι τέλειο για έναν Κριό που παθιάζεται με καταστάσεις και ζει έντονα και πρέπει σε τέτοιες δύσκολες στιγμές να αναλάβει τις ευθύνες του και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα με θάρρος και ειλικρίνια.

Ταύρος – Gossip Girl (2007 – 2012)

Για τους Ταύρους δεν θα υπήρχε ποτέ πιο ταιριαστό περιβάλλον από την χλιδάτη Νέα Υόρκη και καμία καλύτερη παρέα απο αυτήν του Gossip Girl. Η σειρά έχει όλη τη δυναμική που θα αγαπούσε ένας Ταύρος, συμπεριλαμβανομένου του άψογου στυλ, της υψηλής αισθητικής και το συνεχές drama, ώστε να μη βαρεθείτε ποτέ. Επιστρέψτε στη Νέα Υόρκη με την Serena, την Blair και ολόκληρη την παρέα για να παρακολουθήσετε τα μπερδέματα της Upper East Side να ξεδιπλώνονται.

 

Δίδυμος – House of Cards (2013 – 2018)

Οι δίδυμοι είναι συνεχώς χαμένοι στη σκέψη τους και έχουν μεγάλη ανάγκη για συνεχή διέγερση, άρα το πολιτκό δράμα House of Cards θα ήταν μία σειρά στην οποία θα έλαμπαν. Ως αληθινοί δίδυμοι θα μπορέσουν να κάνουν τη βρωμοδουλεία αλλά και να επιλύσουν κάθε πρόβλημα που θα προκύψει για να προτατεύσουν τον εαυτό τους και τους αγαπημένους τους ή απλά τους συμμάχους.

https://www.youtube.com/watch?v=ULwUzF1q5w4

Καρκίνος – Grace and Frankie (2015 – )

Δύο γυναίκες ανακαλύπτουν οτι οι άνδρες του έχουν ερωτικό δεσμό και μετακομίζουν μαζί σε ένα σπίτι στην παραλία και αναπτύσσουν εκει μια καταπληκτική φιλία. Με τα εντυπωσιακά όμορφα σπίτια, τις συναισθηματικές ιστορίες και τις στενές οικογενειακές σχέσεις, η Grace και η Frankie είναι ιδανική παρέα για τους Καρκίνους. Είναι η νέα οικογένεια για το πιο αγαπησιάρικο ζώδιο που έχει ανάγκη απο αγάπη, συγκίνηση και στιγμές χαλάρωσης.

Λέων – The Crown (2016 – )

Τι λιγότερο θα ταίριαζε στην βασίλισσα από την απόλυτη σειρά των royalties The Crown; Η επιλογή αυτής της σειράς είναι σίγουρη. Η γυναίκα λέων ταυτίζεται πάντα με τον πιο δυναμικό και ισχυρό χαρακτήρα. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο απο την ίδια τη Βασίλισσα της Αγγλίας;

Παρθένος – Narcos (2015 – 2017)

Το Narcos βασίζεται σε αληθινά γεγονότα για να βυθίσει τους ακροατές στην επικίνδυνη, συναρπαστική ιστορία των καρτέλ ναρκωτικών που καθόρισε τη δεκαετία του 1980 στην Κολομβία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι τα άτομα που οργάνωσαν τα καρτέλ της Κολομβίας εκτός απο εγκληματίες ήταν και τρομεροί στο σχεδιασμό περίπλοκων συστημάτων. Από τον ακριβή και δομημένο τρόπο που έζησε τη ζωή του και έτρεξε την επιχείρησή του, θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι ο Gilberto Rodriguez, ηγέτης του καρτέλ Cali, ήταν Παρθένος.

https://www.youtube.com/watch?v=VBLcYJ7C4F0

Ζυγός – American Crime Story (2016 – )

Αυτό το δίκαιο και ευγενικό ζώδιο είναι κατάλληλο για να λύνει διαμάχες, να παίρνει αποφάσεις και να οργανώνει. Είναι δηλαδή ιδανικός χαρακτήρας για μία σειρά με νομικές διαδικασίες, δικαστήρια και αστυνομία. Το American Crime Story είναι τέλεια επιλογή καθώς θα αφήσει τον Ζυγό να συγκεντρώσει σταδιακά τα στοιχεία του για μεγάλα εγκλήματα των τελευταίων χρόνων, όπως η δολοφονία του Gianni Versace, και να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα.

Σκορπιός – Mindhunter (2017 – )

Το Mindhunter είναι η σειρά που θα εντάξει τον Σκορπιό στην εγκληματική ψυχολογία, καθώς παρουσιάζει και συζητά με έναν αριθμό απο serial killers. Για έναν Σκορπιό, τίποτα δεν είναι πιο ενδιαφέρον απο την έρευνα, την παρακολούθηση και την αναζήτησης της αλήθειας μέσα από την εξερεύνηση κάθε σκοτεινής γωνίας ορισμένων σούπερ ανατριχιαστικών εγκεφάλων.

Τοξότης – G.L.O.W. (2017- )

Είμαστε στο LA του 1980 και μία επίδοξη ηθοποιός, η Ruth, παίρνει μέρος στο cast του GLOW, μία σειρά με γυναικείους χαρακτήρες που ασχολούνται με την πάλη! Το GLOW από ρίσκο γίνεται απόλυτη επιτυχία και η ομάδα των γυναικών δένεται πιο πολύ απο ποτέ. Μόνο ένας Τοξότης θα μπορόυσε να μετατρέψει την ανεργία σε μία μεγάλη περιπέτεια, όπως ακριβως συνέβει στη σειρά αυτή.

Αιγόκερως – Russian Doll (2019 – )

Μια κυνική νεαρή γυναίκα στη Νέα Υόρκη πηγαίνει σε ένα party προς τιμήν της. Στο τέλος της βραδιάς πεθαίνει και μετά επανέρχεται στη ζωή για να ξαναζήσει το ίδιο πάρτι και να πεθάνει ξανά σε ένα ατέλειωτο φαύλο κύκλο. Ότι πρέπει για μία Αιγόκερω. Μία σειρά γεμάτη χιούμορ, κυνισμό. μεγάλες αλήθειες αλλά και σκληρή προσπάθεια.

Υδροχόος – Stranger Things (2016 – )

Το Stranger Things, η σειρά που μας εντυπωσίασε όλους χωρίς εξαιρέσεις, είναι φτιαγμένη για έναν Υδροχόο.  Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του Υδροχόου θα απολαύσει τόσο τις στιγμές οικογενειακής θαλπωρής και γλυκιάς φιλίας, όσο και την αδρεναλίνη του μυστηρίου και της περιπέτειας. Φυσικά, το sci fi στοιχείο είναι αυτό που θα εξιτάρει πλήρως τον Υδροχόο, ο οποίος δεν χαλιναγωγεί ποτέ την φαντασία του.

Ιχθύς – The Good Place (2016 – )

O αναλυτικός και ευαίσθητος ιχθύς είναι έτοιμος για το Good Place. Στη σειρά αυτή που παρουσιάζει την ζωή μετά θάνατον σε μία μορφή παραδείσου, ο Ιχθύς θα ταιριάξει απόλυτα.  Θα βρει τον εαυτό του ερωτευμένο με κάθε χαρακτήρα για εντελώς διαφορετικούς λόγους, ενώ επίσης θα περάσει πολύ καιρό να αναρωτιέται αν όντως ανήκει στο Good Place.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below