Τα φρύδια είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου μας, καθώς είναι «οι κορνίζες» των ματιών μας, όπως λένε οι beauty experts. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε γεννηθεί όλες με τα φυσικά πυκνά φρύδια της Cara Delevinge. Ειδικά οι μεγαλύτερες σε ηλικία, που ήταν έφηβες την εποχή που η μόδα καλούσε για σούπερ λεπτά φρύδια, τα πλούσια και πυκνά φαντάζουν άπιαστο όνειρο. Κι όμως υπάρχουν πολλά διαφορετικά σέρουμ και λαδάκια που μπορούν να σώσουν την κατάσταση και να αχρηστέψουν το μολύβι των φρυδιών.

Αγαπημένο μου προϊόν για την ενδυνάμωση των φρυδιων και τη βελτίωση της εμφάνισης του είναι ο ορός Eyebrow Enhancing Serum της Eva Belle.

Πέρα από πυκνά φρύδια, όλες οι γυναίκες θέλουμε και πλούσιες βλεφαρίδες, που τονίζουν το βλέμμα και το κάνουν να σαγηνεύει. Κι όμως υπάρχουν εξειδικευμένα προϊόντα και για τη φροντίδα αυτών.  Αγαπημένα μου είναι ο ορός για τα μάτια και τις βλεφαρίδες για αποτέλεσμα λίφτινγκ και νεανικό βλέμμα, Liftactiv Serum 10 Eyes & Lashes της Vichy, αλλά και ο ορός Lash Sensational Boosting Serum βλεφαρίδων της Maybelline.

Λατρεύω όμως και τις πιο φυσικές εναλλακτικές, όπως το καστορέλαιο και το αμυγδαλέλαιο.  Η διαδικασία είναι απλή: Λίγο πριν κοιμηθείτε, βουτήξτε ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα στο έλαιο της επιλογής σας και ύστερα απλώστε το στα φρύδια και τις βλεφαρίδες σας ακριβώς. Το πρωί όταν ξυπνήσετε, ξεπλύνετε τα φρύδια και τις βλεφαρίδες σας με χλιαρό νερό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below