Η Emma Stone πρωταγωνιστεί σε κάποιες από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της τελευταίες δεκαετίας έχοντας κερδίσει Όσκαρ, διάφορα άλλα βραβεία και φυσικά καταξίωση. Η καριέρα της περιλαμβάνει από νεανικές κωμωδίες μέχρι δράματα εποχής και μιούζικαλ, αν και στην αρχή έκανε κυρίως κωμωδίες. Κάποιες από τις ταινίες τις αλλά και μια σειρά της είναι διαθέσιμες και στο Netflix και τις θυμηθήκαμε με αφορμή τα ευχάριστα νέα για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Πριν την απολαύσουμε στον επόμενο σπουδαίο ρόλο της στην ταινία της Disney Cruella, ας δούμε τις παραγωγές που υπαρχουν στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Crazy, Stupid, Love

Αιφνιδιασμένος από το τέλος του γάμου του και απελπισμένος με τα ραντεβού, ο Καλ δέχεται χείρα βοηθείας από έναν γυναικά που πρόκειται να βρει το ταίρι του.

Superbad

Ο Σεθ κι ο Έβαν, δύο λυκειόπαιδα, ψάχνουν αλκοόλ για ένα μεγάλο πάρτι, όπου ελπίζουν να κάνουν σεξ πριν από το κολέγιο. Ακολουθεί μια σειρά κωμικοτραγικών καταστάσεων.

Maniac

Δύο ξένοι έρχονται κοντά κατά τη διάρκεια μιας φαρμακευτικής μελέτης, όπου εμπλέκονται ένας γιατρός που έχει θέματα με τη μητέρα του και ένας περίπλοκος υπολογιστής.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below