ΜΗ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΗΛΙΘΙΑ ΑΣΤΕΙΑ, ΓΙΑ ΑΡΧΗ (BOMBSHELL)

Η Charlize Theron ως Megyn Kelly και η Nicole Kidman ως Gretchen Carlson υποδύονται αληθινά πρόσωπα, ενώ η Margot Robbie μία φανταστική τηλεοπτική παραγωγό στο Bombshell.

«Έχω ολόκληρη λίστα», λέει η παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής και εννοεί από υπονοούμενα, προσβολές και υποβιβαστικά σεξιστικά σχόλια από το συμπαρουσιαστή της. «Ναι, αλλά θα βγουν κι άλλες γυναίκες να σε υποστηρίξουν;», της απαντά η εκπρόσωπος του καναλιού στο οποίο είναι παρουσιάστρια. Για να βγει μια γυναίκα να μιλήσει θέλει τεράστια κότσια σε όλους τους χώρους. Ακόμη και οι διάσημες και φαινομενικά δυνατές γυναίκες ήταν αναγκασμένες όλα τα προηγούμενα χρόνια να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό. Γιατί η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη να τις ακούσει. Εκείνη η κοινωνία δεν μας χωράει πια.

ΟΧΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ (GRAND ARMY)

H Odessa A’Zion είναι η Joey Del Marco στο GRAND ARMYΈνα αγόρι που πάει με πολλά κορίτσια είναι καρδιοκατακτητής και γκόμενος, ένα κορίτσι που πάει με πολλά αγόρια είναι τσούλα και πουτάνα. Ενα κορίτσι που προκαλεί τα αγόρια κινδυνεύει να πάθει αυτό που παθαίνει στη σειρά η Τζόι: ένα σέξι αγοροκόριτσο, ένα προκλητικό, δυναμικό κορίτσι που πέφτει θύμα βιασμού από τους ίδιους της τους φίλους, με το αγόρι που την ενδιαφέρει να παρακολουθεί αμέτοχο. «Τα ήθελε». Μια γυναίκα που λέει «όχι» και «σταμάτα» ακόμη και αν είναι μεθυσμένη, δεν «τα θέλει». Ο τρόπος που ντύνεται μια γυναίκα, πρέπει επιτέλους να σταματήσει να είναι πρόκληση και πρόσκληση(!) για βίαιες πράξεις.

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΧΟΥΦΤΩΜΑ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ (SEX EDUCATION)

Η Aimee Lou Wood ως Aimee Gibbs στο Sex Education, Series 2.

Χέρι, χούφτωμα, αυνανισμός, κάποιος που χύνει πάνω στα ρούχα, στην πλάτη ή στο πόδι σου. Συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε κάποιο λεωφορείο κάπου στον κόσμο. Το είδαμε και στο «Sex Education». Κορίτσια που διστάζουν για μια ζωή να ξαναπάρουν το λεωφορείο. Μην κάνεις πως δεν το βλέπεις. Την επόμενη φορά που θα συμβεί στο λεωφορείο, σήκω και μίλα για το κορίτσι.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο Ο ΗΡΩΑΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ (THE MORNING SHOW)

Jennifer Aniston and Steve Carell στο The Morning Show
Ο Steve Carell και η Jennifer Aniston στο The Morning Show

Είναι ωραίος τύπος, συμπαθητικός, κοσμοαγάπητος και (εν προκειμένω) έχει τη φάτσα του Στιβ Καρέλ. Τον συμπαθείς, τον εμπιστεύεσαι, τον θαυμάζεις, είναι το αφεντικό σου. Σου δίνει σημασία, κολακεύεσαι, σε φέρνει σε δύσκολη θέση, κάνεις κάτι και μετά μισείς τον εαυτό σου, μαθεύεται, αυτοκτονείς. Γιατί δεν βρίσκεται κανένας να σου πει ότι το λάθος το κάνει αυτός που απλώνει το χέρι του πάνω σου από θέση ισχύος. Γιατί όλοι κάνουν τα στραβά μάτια.

ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ (UNBELIEVABLE, Ι ΜΑΥ DESTROY YOU)

Η φανταστική Michaela Coel στη σειρά που έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί ως Arabella. Και ναι, είναι αυτοβιογραφική.

Όπως οι δειλοί κρύβονται πίσω από μάσκες, σκοινιά και ναρκωτικές ουσίες, η κοινωνία κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της. Οι γυναίκες που τολμούν να καταγγείλλουν το βιασμό τους ζουν έναν δεύτερο κύκλο βίας μέχρι να τον αποδείξουν. Να συγχωρέσεις πρώτα τον εαυτό σου και έπειτα τον άλλον είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο.

Συγκλονιστική η Kaitlyn Dever στο Unbelievable.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below