Με 328,8 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης η ταινία “Red Notice” έγινε η πιο πετυχημένη του Netflix μέσα σε μόλις 20 ημέρες κυκλοφορίας, εκθρονίζοντας το «Bird Box» του 2018. Αναλυτικότερα, πέτυχε σε 18 μέρες 328,8 εκατομμύρια ώρες θέασης, την ώρα που το «Bird Box» είχε 282 εκατ. σε 28 μέρες.

Με πιο απλά λόγια, μέχρι στιγμής, το 50% όλων των συνδρομητών του Netflix σε όλο τον κόσμο έχουν δει το «Red Notice», το οποίο μάλιστα είναι και η πιο ακριβή ταινία της πλατφόρμας.

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Dwayne Johnson, Ryan Reynolds και Gal Gadot, είναι παραγωγή της Johnson’s Seven Bucks Productions και έκανε το ντεμπούτο της στο Netflix στις αρχές Νοεμβρίου. Παραμένει επίσης, στις 10 καλύτερες ταινίες της πλατφόρμας σε 94 χώρες, σύμφωνα με το Netflix.

Ο πρωταγωνιστής Dwayne Johnson έγραψε στο Instagram για την επιτυχία της ταινίας

Σας δίνω μια γεύση του γιατί το Red Notice έγινε επίσημα η μεγαλύτερη ταινία στην ιστορία του Netflix!!! Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, καταρρίψαμε όλα τα ρεκόρ και έχουμε πολλές εβδομάδες μπροστά μας. Σας ευχαριστούμε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη therock (@therock)

Η πλοκή της ταινίας

Ένας αναλυτής του FBI καταδιώκει τον πιο περιζήτητο ληστή έργων τέχνης, αλλά γίνεται άθελά του συνεργός του στο κυνήγι μιας απατεώνισσας που είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Στη συναρπαστική περιπέτεια που ακολουθεί οι τρεις πρωταγωνιστές ταξιδεύουν σε όλη την υφήλιο, χορεύουν, παγιδεύονται σε μια απομονωμένη φυλακή, βρίσκονται στη ζούγκλα και, το χειρότερο απ’ όλα, πρέπει διαρκώς να υπομένουν ο ένας τον άλλον.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below