Σε συνέχεια των ατμοσφαιρικών «Skyfall» και «Writing’s on the Wall» των Adele και Sam Smith, η Billie Eilish παίρνει τη σκυτάλη για να ερμηνεύσει το δικό της τραγούδι, «κεντημένο» στα μέτρα του James Bond.

Η 18χρονη κυκλοφόρησε το κομμάτι που έγραψε παρέα με τον αδερφό της Finneas O’Connell και που πρόκειται να είναι το main theme της επερχόμενης ταινίας του πράκτορα 007, στην οποία πρωταγωνιστεί για τελευταία φορά ο Daniel Craig.

Τιτλοφορείται “No Time To Die” και χρήζει αυτομάτως την Eilish ως τη νεότερη μουσικό που ανέλαβε ποτέ να ερμηνεύσει τραγούδι για την πασίγνωστη σειρά ταινιών.


Λίγο πριν την κυκλοφορία του στο μεταξύ, όταν ζητήθηκε από τη φετινή σταρ των Grammys να δώσει μερικά στοιχεία για αυτό, είχε δηλώσει: «Τι μπορώ να πω; Δεν ξέρω αν έχω κάτι για εσάς. Θα πρέπει απλώς να περιμένετε. Είναι αυτό που είναι. Είναι καλό! Αυτό μόνο έχω να πω». Νωρίτερα, κατά την ανακοίνωση του ονόματός της για το soundtrack είχε επισημάνει πόσο τιμητικό είναι για εκείνη να γράψει μουσική για τον James Bond: «Το να μπορείς να γράψεις το θεματικό τραγούδι για ένα έργο που είναι μέρος μιας τόσο θρυλικής σειράς ταινιών είναι τεράστια τιμή. Ο James Bond είναι η πιο τέλεια σειρά ταινιών που υπήρξε ποτέ. Είμαι σοκαρισμένη, ακόμα».

Είναι σχεδόν περιττό να ειπωθεί ότι με το τραγούδι αυτό η Eilish θέτει μία σοβαρή υποψηφιότητα για τα Oscars της επόμενης χρονιάς. Αν κρίνουμε από το ιστορικό των προηγούμενων, όπως και τη δική της σαρωτική πορεία μέχρι σήμερα, το έχει στο τσεπάκι της.

Η ομώνυμη ταινία «No Time to Die» κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 10 Απριλίου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below