Οι φαν του “Sex and The City” περίμεναν όσο τίποτε άλλο την επιστροφή των αγαπημένων τους χαρακτήρων στην τηλεόραση. Και μπορεί η συνέχεια της αγαπημένης σειράς να στιγματίστηκε από μερικά δυσάρεστα γεγονότα (θάνατος Wille Garson, υπόθεση παρενοχλήσεων από τον Chris Noth), αυτό δεν φάνηκε να πτοεί τους θαυμαστές της, οι οποίοι καθηλώθηκαν στις οθόνες τους, όπως φάνηκε από τα νούμερα τηλεθέασης του σίριαλ και, πλέον, ανυπομονούν για την δεύτερη σεζόν του And Just Like That.

Το “And Just Like That”, που έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2021, θα επιστρέψει με μια δεύτερη σεζόν επεισοδίων επιβεβαίωσε εχθές το HBO Max.

 

«Είμαι ικανοποιημένος και ενθουσιασμένος που θα πω περισσότερες ιστορίες για αυτούς τους ζωντανούς, τολμηρούς χαρακτήρες, που παίζονται από αυτούς τους καταπληκτικούς ηθοποιούς. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι», δήλωσε ο παραγωγός της σειράς, Michael Patrick King, με την επικεφαλής του πρωτότυπου περιεχομένου του HBO Max, Sarah Aubrey, να συμπληρώνει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι από την πολιτιστική συζήτηση που δημιουργήθηκε από αυτούς τους χαρακτήρες και τις ιστορίες τους, σε έναν κόσμο που ήδη γνωρίζουμε και αγαπάμε τόσο πολύ. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά που έχουν κάνει ο Michael Patrick King και οι υπέροχοι συγγραφείς, παραγωγοί, καστ και συνεργείο μας για να μεταφέρουν αυτές τις ιστορίες στην οθόνη. Ανυπομονούμε να δουν οι θαυμαστές τι μας επιφυλάσσει η 2η σεζόν!».

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below