Τα μαγευτικά τοπία της Κόστα Ρίκα δεν φεύγουν ποτέ από το τοπ 10 των αγαπημένων μας προορισμών παγκοσμίως. Στην εξωτική φύση όπου η Καραϊβική συναντά τον Ειρηνικό Ωκεανό εκτός από ονειρικές παραλίες υπάρχει μία καταπράσινη ενδοχώρα που φιλοξενεί και φυτείες του καφέ.

Για τη δημιουργία της ποικιλίας Costa Rica η Nespresso έχει φροντίσει ώστε κάθε κόκκος καφέ να επιλέγεται χειρωνακτικά από την περιοχή Central Highlands. Στη συνέχεια οι κόκκοι παραμένουν σε νερά ιαματικών πηγών για 12 ώρες στους 65-70○C. Μέσω αυτής της εξαιρετικά σπάνιας διαδικασίας, ο πολτοποιημένος καφές αποκτά εκλεπτυσμένα αρώματα και καθαρή γεύση από τα φυσικά μεταλλικά στοιχεία του νερού. Η σπανιότητα αυτής της Limited Edition ποικιλίας Arabica βασίζεται στη σπάνια επεξεργασία που έχει σαν αποτέλεσμα έναν αριστοτεχνικό καφέ με γλυκές νότες δημητριακών και άρωμα βύνης.

Η Master Origin Costa Rica έρχεται να προστεθεί στην ευρύτερη σειρά ποικιλιών Master Origin της Nespresso, η οποία περιλαμβάνει ποικιλίες που προέρχονται από τα βουνά της Σουμάτρας ως τα υψίπεδα της Νικαράγουας, προσκαλώντας μας σε ταξίδια εξερεύνησης, ανακαλύψεων και γευστικής απόλαυσης.
Ό,τι πρέπει δηλαδή για τον καφέ που απολαμβάνουμε στην καρδιά της άνοιξης!