Η πρώτη φορά που η Κόνι Μεταξά μας εξέπληξε με το θάρρος της ήταν όταν ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία στην οποία έδειχνε μια ατέλεια στο πίσω μέρος των γλουτών της.

Τότε όλοι την επιβράβευσαν για τη γροθιά που έδωσε στο κατεστημένο του body shaming δίνοντας στο κοινό μια πλευρά του εαυτού της την οποία πιθανόν κάποια άλλη γυναίκα θα έκρυβε.

Δυστυχώς πριν από λίγο καιρό η ίδια η Κόνι, εξήγησε στους fans της ότι η φωτογραφία αυτή εξαφανίστηκε από το προφίλ της και η ίδια υποψιάστηκε πως μάλλον της έγινε αναφορά, αφού δεν την κατέβασε η ίδια.

Κι εμείς αναρωτιόμαστε ποιος έκανε αναφορά σε μια φωτογραφία η οποία πραγματικά αξίζει να υπάρχει στα social media μιας κοπέλας η οποία έχει τόσους followers και περνάει ένα τόσο “αγάπησε το σώμα σου” μήνυμα;

Υπάρχει βέβαια άλλη φωτογραφία της στην οποία μπορείτε να δείτε τι εννοούμε και η αλήθεια είναι πως εμάς δε μας φαίνεται καθόλου άσχημο αυτό το “ελλάτωμα” στο σώμα της Μεταξά, ενώ και το υπόλοιπο σώμα της δείχνει πολύ fit :

Η δεύτερη φορά που η Κόνι ανέβασε μια “τσαλακωμένη” εικόνα της είναι μόλις χθες, όταν τόλμησε να ποστάρει μια selfie της από αυτές τις οποίες η κάμερα του κινητού μας είναι γυρισμένη προς το μέρος μας αλλά εμείς δεν ποζάρουμε και μόλις ανοίγει και μας αντικρίζουμε σχεδόν τρομάζουμε.

Πάνω στο story της έγραψε τα εξής: “Μόλις γύρισα κατά λάθος στα αριστερά και άνοιξα τη μπροστινή κάμερα. Έτσι λοιπόν μοιάζω όταν σκρολάρω στο Instagram. Απλά νόμιζα πως έπρεπε να το ξέρετε. Καλή Τρίτη. “

Επομένως ακόμα μια φορά μπράβο στην Κόνι λοιπόν που ναι, δε φοβήθηκε να δείξει στον κόσμο ένα πρόσωπο το οποίο συνέλαβε η κάμερά της ενώ εκείνη την άνοιξε ανυποψίαστη. Μήπως να αρχίσουμε όλες να μη δικάζουμε τον εαυτό μας τόσο πολύ και να επιδιώκουμε την -ψεύτικη- τελειότητα.