Η άψογη εμφάνισή της ακόμη και μετά τα 50 αποδεικνύει πως η Σίντι Κρόφορντ έχει κάνει το χρόνο σύμμαχό της. Και το διατροφικό της μυστικό είναι ένα: Οι  πρωτεΐνες.

Σύμφωνα με τη Σίντι στο αδυνάτισμα, η πρωτεΐνη είναι ο βασιλιάς της διατροφής. Γι’ αυτό και καταναλώνει πρωτεΐνες σχεδόν σε όλα τα γεύματα της ημέρας, αλλά κυρίως στο πρωινό και το μεσημεριανό της γεύμα.

Το «μαγικό» πρωτεϊνούχο ρόφημα της Σίντι

Πρόκειται για ένα πρωτεϊνούχο ρόφημα που την τροφοδοτεί με όλη την απαιτούμενη ενέργεια, και το φτιάχνει κάθε πρωί μόνη της. Το ρόφημά της περιλαμβάνει ένα φλιτζάνι αποβουτυρωμένο γάλα, μισό φλιτζάνι νιφάδες βρώμης και μια κουταλιά του γλυκού μέλι. Σύμφωνα με τη Σίντι, 30 γραμμάρια πρωτεΐνης μισή ώρα μετά το πρωινό ξύπνημα, μας εξασφαλίζει  την τονωτική δόση ενέργειας που χρειαζόμαστε για να αποδίδουμε στο μέγιστο όλη μέρα, ενώ κρατά υπό έλεγχο την επιθυμία μας για λιπαρά.

Το μεσημεριανό της γεύμα περιλαμβάνει μια πηγή πρωτεΐνης, μια πηγή λίπους και λαχανικά με χαμηλούς υδατάνθρακες. Σύμφωνα με την Κρόφορντ, τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να τα αφομοιώσει και να τα μεταβολίσει ο οργανισμός και αυτό μεταφράζεται σε καύση περισσότερων θερμίδων.