Αν είσαι οπαδός του Regé-Jean Page, όπως κι εμείς, θα χαρείς αν μάθεις ότι η viral φράση, «I burn for you» από τη σειρά εποχής, Bridgerton, έχει τυπωθεί σε μπλούζα, η οποία πωλείται για καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη σειρά του Netflix συνεργάζεται με τη Phenomenal, τη γυναικεία μάρκα που έχει δεσμευτεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με παγκόσμια και πολιτιστικά ζητήματα. Η συλλογή επιδιώκει να «ενισχύσει τους ήδη ενισχυμένους γυναικείους χαρακτήρες της σειράς και να τιμήσει το πολυμορφικό της casting», σύμφωνα με το δελτίο τύπου.

«Το Bridgerton θέλει να περάσει τα ίδια μηνύματα με τη Phenomenal για το 2021, δημιουργώντας δυναμικούς, γυναικείους χαρακτήρες που δεν συμμορφώνονται με τις αυστηρές, απολυταρχικές απόψεις της κοινωνίας.»

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Η συλλογή, η οποία αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά φούτερ, θα επεκταθεί σε μια μεγαλύτερη στο μέλλον. Κάθε κομμάτι διαθέτει μια φράση της σειράς, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου χαιρετισμού της Lady Whistledown, “Dear Reader” και της ασταθούς δήλωσής της, “If there’s a scandal, I shall uncover it.”

Η Phenomenal είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τη Meena Harris – την ανιψιά της Αντιπροέδρου των Η.Π.Α, Kamala Harris – και διοργανώνει, εδώ και τέσσερα χρόνια, ακτιβιστικές καμπάνιες, κάποιες από τις οποίες περιλαμβάνουν προϊόντα με τις φράσεις “Phenomenal Voter” και “Phenomenally Black”.

Το Bridgerton x Phenomenal κυκλοφορεί από τις 24 Φεβρουαρίου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below