Έχει γίνει μεγάλη συζήτηση γύρω από τις ερωτικές σκηνές του Bridgerton και τη χημεία ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές. Αυτό έκανε πολλούς να σκεφτούν ότι o Rege-Jean Page και η Phoebe Dynevor είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή. Όσο πολύ και να το ήθελαν οι fans φαίνεται πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα να γίνει πραγματικότητα το ειδύλλιο του Simon και της Daphne αφού ο ηθοποιός έχει βρει ήδη τη “δούκισσα” του στο πρόσωπο της Emily Brown.

Πηγαίνοντας όμως τη συζήτηση με τις ερωτικές σκηνές της σειράς του Netflix ένα βήμα πιο πέρα, υπάρχει μια γυναικολόγος που έχει ανακαλύψει δύο ψέματα και τα αποκαλύπτει μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok. Πρόκειται για την Staci Tanouye με έδρα της την Φλόριντα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Στο βίντεό της η Δρ Tanouye αναφέρει ότι η πρώτη φορά που κάποιος κάνει σεξ είναι λιγότερο υπέροχη και απολαυστική σε σχέση με αυτή που είδαμε να έχει η Daphne. Αν θυμάσαι, η πρωταγωνίστρια της σειράς είπε μετά πρώτη την ερωτική επαφή με τον αγαπημένο της: “Νιώθω υπέροχα!” Η γυναικολόγος στηρίζει την άποψή της σημειώνοντας πως “το καλό σεξ χρειάζεται χρόνο, εξάσκηση και επικοινωνία”.

Το δεύτερο ψέμα που εντόπισε αφορά την μέθοδο που χρησιμοποιεί ο Simon ως μοναδικό τρόπο αντισύλληψης. Κάθε φορά που κάνει σεξ με την νέα του σύζυγο τραβιέται πριν ολοκληρώσει. Αυτό έχει μόνο 78% αποτελεσματικότητα σύμφωνα με την γιατρό. “Αποτυγχάνει κατά 22%”, σημειώνει η Δρ Tanouye. “Οπότε αν ο Simon θεωρεί ότι δεν θα κάνει παιδί με αυτόν τον τρόπο, ε…”

Αυτή τη φορά δεν χρειαστήκαμε την Lady Whistledown να κάνει τις αποκαλύψεις, απλά μια γιατρό κι ένα βίντεο στο TikTok.

@dr.staci.tPart 1. Like & Share for Part 2! #bridgerton #obgyn #somethingyoulearned #moreyouknow♬ Wildest Dreams – Duomo

Αν είσαι fan της σειράς, μπορείς να μάθεις μερικές ακόμα ενδιαφέρουσες πληροφορίες από τη συνέντευξη που έδωσε στο Marie Claire η ενδυματολόγος της Ellen Mirojnick.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below