Μπορεί οι θαυμαστές του Bridgerton να ήθελαν διακαώς να δουν τον Rege-Jean Page στο πλευρό της Phoebe Dynevor αλλά φαίνεται πως ο ηθοποιός βρήκε τη “δούκισσά” του στο πρόσωπο άλλης γυναίκας. Ο δούκας του Hastings είχε ξεκαθαρίσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του ότι δεν είναι ζευγάρι με την Phoebe Dynevor παρά την δυνατή χημεία που υπήρχε ανάμεσά τους στην σειρά του Netflix. Κάτι που απάντησε και εκείνη σε συνέντευξή της στο βρετανικό YOU. απογοητεύοντας ξανά τους θαυμαστές που επιμένουν ότι ο Simon και η Daphne θα ήταν το τέλειο ζευγάρι.

Ο 31χρονος ηθοποιός όχι μόνο δεν έχει δεσμό με την συμπρωταγωνίστρια του αλλά είναι ερωτευμένος με την Emily Brown. Πρόκειται για αθλήτρια του ποδοσφαίρου και copywriter που έχει εργαστεί για brands όπως Nike, Converse και Uber. Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι είναι μαζί τουλάχιστον ένα χρόνο και μάλιστα έχουν αγοράσει μαζί σπίτι στο Βόρειο Λονδίνο από τον Φεβρουάριο του 2020.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Υπάρχουν φωτογραφίες τους; Ο Regé-Jean Page και η σύντροφός του Emily Brown έχουν φωτογραφηθεί αγκαλιά στους δρόμους του Λονδίνου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Φορούσαν και οι δύο ζεστά μπουφάν και μάσκες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below