Το Bridgerton κατάφερε να γίνει το απόλυτο hit για περισσότερους από έναν λόγους και φυσικά σε αναμονή της δεύτερης σεζόν οι θαυμαστές της σειράς δεν σταματούν να μιλούν για αυτήν. Το μεγαλύτερο θέμα συζήτησης ήταν η χημεία ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές που έκανε πολλούς να θεωρήσουν ότι είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή. Ήταν μάλιστα τόσο έντονες οι φήμες που ο Rege-Jean Page αναγκάστηκε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσα από συνεντεύξεις του. Δεν κατάφερε όμως να τις σταματήσει όπως φαίνεται αφού η Phoebe Dynevor απαντά ξανά σε σχετική ερώτηση.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο βρετανικό You τονίζοντας πως δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι εκτός της μικρής οθόνης παρά την χημεία που διακρίνουμε μέσα από τους χαρακτήρες τους, Daphne και Simon.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

“Θα μου άρεσε να πω ότι υπάρχει κάτι αναμεσά μας Αλλά όχι, ήταν πάντα αυστηρά επαγγελματικό. Υπήρχε πολύ πίεση για εμάς να κάνουμε τα πράγματα σωστά και είχαν όλα να κάνουν με δουλειά. Έχουμε μια πραγματική επαγγελματική σχέση”, τόνισε η Phoebe Dynevor. “Μάλιστα χαίρομαι για αυτό. Θα ήταν πολύ περίπλοκα αν ήταν αλλιώς”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PD 🌗 (@phoebedynevor)

“Πάντα ακούω για ανθρώπους που ερωτεύονται τους συμπρωταγωνιστές τους”, λέει στο περιοδικό η Dynevor told You. “Δεν μου έχει συμβεί ακόμα αλλά μου φαίνεται ενδιαφέρον”. Ξεκαθάρισε ωστόσο πως παρά το πόσο έντονα οι θαυμαστές τους θέλουν να είναι μαζί, είναι ηθοποιοί και αυτή είναι η δουλειά τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below