Με την επέλαση του κορωνοϊού να συνεχίζεται ανά τον κόσμο, η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητη, όπως διατείνονται οι ειδικοί. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα στο μεταξύ, έχουμε δει διάφορα είδη, από εκείνες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μία φορά, μέχρι τις υφασμάτινες που μπορούν να πλυθούν και ένα σωρό ακόμη που θυμίζουν περισσότερο αξεσουάρ μόδας. Αρκετοί επώνυμοι επίσης, τις αντικαθιστούν με μαντήλια για περισσότερο στυλ.

Στο εξής υπάρχει και μία πιο… ιδιαίτερη επιλογή για όσους δεν καλύπτονται από τις ήδη υπάρχουσες και που θα ιντριγκάρει τους πιο εκκεντρικούς. Για όσους ακόμη αισθάνονται άβολα να μιλούν με ανθρώπους χωρίς να βλέπουν το πρόσωπο που έχουν απέναντί τους εξαιτίας της μάσκας, η εταιρεία Maskalike από το Σαν Φρανσίσκο σχεδίασε εκείνες που μπορούν να προσαρμοστούν στο σχέδιο που επιθυμεί ο καθένας, και κυρίως με το σκεπτικό να λειτουργούν ως σέλφι.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below


Έτσι, φορώντας μία τέτοια μάσκα που έχει πάνω εκτυπωμένο το μέρος του προσώπου που κρύβεται πίσω από αυτή, όσοι τη φορούν θα ξέρουν σε ποιον απευθύνονται.


Αντίστοιχα, η δημιουργός τους Danielle Baskin δίνει την επιλογή σε όσους δε θέλουν η μάσκα τους να φέρει τη σέλφι τους, να μπορεί να απεικονίζει κανονικά πρόσωπα, ακόμα και δημοφιλή memes. Όπως και να έχει, πρόκειται για μία ακόμη καινοτομία, μετά από τη μάσκα προστασίας που λειτουργεί ως μεταφραστής…

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below