Μια μητέρα από την Αυστραλία, ενός 7χρονου με αυτισμό, αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα: Το μικρό αγόρι ήθελε να φοράει καθημερινά το ίδιο, γκρι μπλουζάκι, είτε ήταν βρόμικο είτε καθαρό είτε είχε μόλις βγει από το πλυντήριο και ήταν ακόμα νωπό. Καθώς δεν δεχόταν να φορέσει τίποτα άλλο, εκείνη αναγκαζόταν κάθε βράδυ να το πλένει, να το στεγνώνει και να του το ξαναφοράει την επόμενη μέρα καθώς ο γιος της, με το που ξυπνούσε, αμέσως το αναζητούσε.

Απελπισμένη, αποφάσισε να απευθύνει έκκληση για βοήθεια σε διαδικτυακή ομάδα στο Facebook και η ανταπόκριση από άλλους γονείς νευροδιαφορετικών παιδιών, και όχι μόνο, υπήρξε εντυπωσιακή. «Μου έστειλαν όμοια μπλουζάκια από ολόκληρη την Αυστραλία. Κάποια είχαν αγαπηθεί πολύ. Άλλα τα είχαν χαρίσει τα ίδια τα παιδιά των γονέων που είχαν διαβάσει την ανάρτηση. Το ένα ήταν ολοκαίνουργο, κατευθείαν από το κατάστημα» σχολίασε η ίδια.

«Μου έστειλαν όμοια μπλουζάκια από ολόκληρη την Αυστραλία. Κάποια είχαν αγαπηθεί πολύ. Άλλα τα είχαν χαρίσει τα ίδια τα παιδιά των γονέων που είχαν διαβάσει την ανάρτηση. Το ένα ήταν ολοκαίνουργο, κατευθείαν από το κατάστημα»

Αυτό που δεν γνώριζαν οι ανιδιοτελείς υποστηρικτές της ήταν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι μονογονέας και εκτός από τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει καθημερινά με το γιο της έχει μια ακόμα κόρη, δύο ετών, που αυτή την περίοδο μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο.

«Όλοι σας μού στείλατε μπλουζάκια χωρίς να ζητήσετε χρήματα. Ούτε καν για τα έξοδα αποστολής. Και κανένας δεν ήξερε ότι είμαι μονογονέας» πρόσθεσε, συμπληρώνοντας το εξής: «Η υποστήριξη υπήρξε εντυπωσιακή σε μια περίοδο που τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για εμένα και τη μικρή οικογένειά μου, που αποτελείται μόνο από εμένα και τα δύο μικρά παιδιά μου. Μου ανέβασε το ηθικό».

Δείτε τη φωτογραφία της αρχικής μπλούζας και τις δωρεές που έγιναν στη μητέρα του αγοριού:

Big W Mums Australia / Facebook
Big W Mums Australia / Facebook

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below