Έχει δεχθεί αρνητικές κριτικές για την μεγάλη διαφορά ηλικίας που την χωρίζει από τον σύζυγό της, αλλά κανείς δεν έχει μέχρι σήμερα ισχυριστεί ότι η Μπριζίτ Μακρόν δεν είναι κομψή, με τέλεια σιλουέτα. Ακόμα και ο Καρλ Λάγκερφελντ, διευθυντής στον οίκο Chanel, δεν δίστασε σε συνέντευξή του να εκφράσει τον θαυμασμό του για τις όμορφες γάμπες της συζύγου του Γάλλου προέδρου.

Πώς διατηρεί όμως το σώμα της άψογο η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας; Ο σεφ του Ελιζέ, Γκιγιόμ Γκομέζ, που το 2004 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος σεφ στη Γαλλία, δεν δίστασε να αποκαλύψει σε τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι France 5 τι τρώει η Μπριζίτ Μακρόν.

Ο Γκομέζ, που από το 1997 μαγειρεύει για τους εκάστοτε προέδρους της γαλλικής Δημοκρατίας, ανέφερε για την διατροφή της νέας ενοίκου του Μεγάρου των Ηλυσίων: «Όλα όσα μπορώ να σας πω και δεν αποτελούν μυστικό, είναι πως η κυρία Μακρόν επιθυμεί δέκα φρούτα και λαχανικά ημερησίως. Δηλαδή, δύο φορές περισσότερα από την επίσημη σύσταση του υπουργείου Υγείας. Δίνουμε προσοχή τα φρούτα μας και τα λαχανικά να είναι εποχής. Προσπαθούμε να υπάρχει η μεγαλύτερη το δυνατόν ποικιλία».

Όμως, ο σεφ του Ελιζέ δεν αποκάλυψε όλες τις γαστρονομικές προτιμήσεις του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας καθώς δεν θέλησε να αναφέρει τα πιάτα που προτιμά ο Εμμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του. «Δεν μιλάω για τις προτιμήσεις των προέδρων. Όταν κανείς εργάζεται δέκα χρόνια για τον πρόεδρο Σιράκ και πέντε χρόνια με τους άλλους (προέδρους) από την στιγμή που υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης πρέπει να γίνεται σεβαστή», δήλωσε ο σεφ του Γάλλου προέδρου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below