Είναι πάντα καλοντυμένες αλλά με ένα δικό τους french chic εκλεπτυσμένο τρόπο και ξέρουν να απολαμβάνουν με μοναδικό τρόπο τη ζωή, χωρίς όμως να πέφτουν στην παγίδα της υπερβολής. Ίσως γι΄αυτό και παραμένουν πάντα λεπτές. Ποια είναι τα μυστικά τους;

Ξεκινούν τις καλές συνήθειες από νωρίς

Και αυτές τις συνήθειες τις κληρονομούν από τις μαμάδες τους. Όπως αποκαλύπτει το top model Sigrid Agren, η μαμά της ήταν η πρώτη που την έμαθε να φροντίζει την επιδερμίδα της, να τρώει φρέσκα φρούτα και λαχανικά και βέβαια να πίνει πάρα πολύ νερό.

H κίνηση για τις Γαλλίδες είναι τρόπος ζωής

Από τη γέννηση τους ως τα βαθιά γεράματα οι Γαλλίδες βρίσκονται σε μια διαρκή κίνηση.  Εκτός από γυμναστική κάνουν τακτικά πεζοπορία, κολύμπι, σκι, πεζοπορία, ποδηλασία, γενικά βρίσκονται σε μια συνεχή δραστηριότητα .

Δεν σταματούν ποτέ να διασκεδάζουν

Για τους Γάλλους πάντα υπάρχει μια αφορμή για διασκέδαση. Και μάλιστα γιορτάζουν πάντα οικογενειακά. Τα γλέντια τους συμπεριλαμβάνουν πάντα και τους παππούδες και τις γιαγιάδες. Γιατί για τους Γάλλους, η  αντίληψη ότι οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν ή δεν θα θέλουν να συμμετάσχουν στη διασκέδαση, απλά δεν υπάρχει.

Οι Γαλλίδες δεν τρώνε μόνο για να χορτάσουν

Είναι αλήθεια ότι οι Γάλλοι έχουν εμμονή με το φαγητό. Όχι όμως το οποιοδήποτε φαγητό. Θέλουν τα πάντα φρέσκα, καλομαγειρεμένα και ποτέ μα ποτέ δε στερούνται πράγματα που αγαπούν, όπως το τυρί, το πατέ, ή το κρασί. Δοκιμάζουν τα πάντα αλλά με μέτρο! Αυτό άλλωστε είναι και το μυστικό που οι Γαλλίδες παραμένουν σε όλη τους τη ζωή…λεπτές!

Αυτό που άλλοι λαοί ονομάζουν «πειθαρχία» εκείνες το αποκαλούν «συνήθεια»

Πράγματα που θα απαιτούσε πολλή θέληση για τους περισσότερους άλλους λαούς για τους Γάλλους είναι απλώς ριζωμένες συνήθειες. Οι Γαλλίδες δεν σκέφτονται ποτέ το φαγητό μεταξύ των γευμάτων, γυμνάζονται τακτικά και ποτέ δε σκουπίζουν τη σάλτσα από το πιάτο τους!

Απολαμβάνουν τις «μικρές ηδονές» της ζωής 

Η απόλαυση είναι η κατευθυντήρια δύναμη για τις Γαλλίδες. Αγαπούν το σεξ, τις σοκολάτες, τα χάδια και αφήνονται σε όλες αυτές τις μικρές ηδονές χωρίς καθόλου ενοχές! Δίνουν στο σώμα τους χαρά και δεν απολογούνται ποτέ γι’ αυτό!

Δεν παραμελούν τον εαυτό τους σε οποιαδήποτε ηλικία κι αν βρίσκονται

Ακόμη και οι ηλικιωμένες γυναίκες στη Γαλλία είναι πάντα περιποιημένες. Δε σταματούν να παρακολουθούν τη μόδα και ποτέ μα ποτέ δε θα δείτε μια ογδοντάχρονη Γαλλίδα χωρίς κραγιόν!

Ο Γαλλίδες αγαπούν το σεξ

Και βέβαια το αγαπούν μέχρι τα βαθιά γεράματα. Άλλωστε και το φλερτ,είναι το παιχνίδι τους σε όλες τις ηλικίες. Είναι αυτό το κίνητρο που τις κάνει πάντα να στέκονται στις μύτες των ποδιών τους, που τους δίνει ζωτικότητα και ευεξία